, Головний редактор

ЗВІТ ЩОДО ВИКОНАННЯ БЮДЖЕТУ ТА ЗМІНИ ДО ЦІЛЬОВИХ ПРОГРАМ

ЗВІТ ЩОДО ВИКОНАННЯ БЮДЖЕТУ ТА ЗМІНИ ДО ЦІЛЬОВИХ ПРОГРАМ

стали головними питаннями на засіданні виконавчого комітету Сарненської міської ради, яке відбулось вчора, 10 листопада

Загалом, члени виконкому розглянули 35 питань (включаючи «Різне»), що стосуються різних сфер життєдіяльності нашої громади.

Відвели значну увагу обговоренню та аналізу звіту щодо виконання бюджету громади за 9 місяців цього року та прийняли рішення про виділення коштів з резервного фонду. Зокрема, виділили кошти на виготовлення ПКД на капітальний ремонт протирадіаційного укриття Городецького ліцею.

Змінили окремі рішення виконкому та цільові Програми: підготовки територіальної оборони та місцевого населення до участі в русі національного спротиву у Сарненській міській територіальній громаді на 2022-2024 роки, запобігання виникненню, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та протидії пожежам у природних екосистемах громади на 2022-2024 роки, цивільного захисту населення на 2022-2024 роки, соціально-економічного та культурного розвитку Сарненської міської тергромади на 2022-2024 роки, розвитку фізичної культури і спорту на 2022-2024 роки, вторинної/спеціалізованої медичної допомоги на території громади та фінпідтримки КНП «Сарненська ЦРЛ» Сарненської міської ради на 2022-2024 роки, житлово-комунального господарства на території Сарненської міської тергромади на 2022-2024 роки.

Рішенням виконкому встановили розмір вартості харчування дітей у закладах загальної середньої освіти. Затвердили КП «Екосервіс» розрахунок різниці у тарифах на послуги з централізованого водовідведення та встановили тарифи на теплову енергію, вироблену з використання альтернативних джерел енергії, для КП «Сарнитеплосервіс» і для ТОВ «Біоенергосила».

Члени виконкому також розглянули питання, які стосуються інших сфер життєдіяльності громади, та звернення мешканців, прийняли відповідні рішення.

Участь у засіданні взяв народний депутат України Сергій Євтушок. Він звернувся до членів виконкому зі словами вдячності за роботу у час війни та поділився баченням реалій сьогодення.

Міський голова Руслан Серпенінов відзначив та подякував за сприяння Сергію Миколайовичу разом з начальниками Рівненської обласної та Сарненської районної військових адміністрацій Віталію Ковалю та Олександру Кохану у вирішенні важливих у час війни для громади фінансових питань.

Детально про всі заходи та роботи, які проводяться у нашій громаді з названих та інших питань, інформують офіційні сайт, Telegram-канал та Facebook-сторінка Сарненської міської ради.

Більше у відео.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів