, Головний редактор

ПРИЙНЯТТЯ У ВЛАСНІСТЬ ГРОМАДИ ПРИНТЕРА, ЗМІНИ ДО БЮДЖЕТУ

ПРИЙНЯТТЯ У ВЛАСНІСТЬ ГРОМАДИ ПРИНТЕРА, ЗМІНИ ДО БЮДЖЕТУ
стали головними питаннями засідання сесії
Депутати міської ради вчора, 11 листопада, на пленарному засіданні 15-ї позачергової сесії розглянули 34 питанння. Із 34 -х обраних до ради депутатів, участь у засіданні взяли 26. Більша частина депутатів були в залі, а інші - працювали онлайн у дистанційному режимі. Майже всі рішення прийняли більшістю голосів. Адже всі питання попередньо обговорили на спільному засіданні постійних профільних комісій цього ж дня, перед початком пленарного.
Зокрема, депутати надали згоду на прийняття у комунальну власність громади спецтехніки. Мова йде про принтер для двостороннього ретрансферного друку з безконтактним енкодером та подвійним модулем ламінування. Відтак, пристрій використовуватиметься для надання послуг населенню у ЦНАПі.
Прийняли та передали окремі об’єкти комунального майна на баланс та з балансу ради. Затвердили висновки про вартість майна комунальної власності.
Внесли зміни до бюджету та цільових програм громади. Це зумовлено необхідністю передбачити додаткове фінансування на забезпечення потреб військових.
Також рішеннями сесії затвердили передачу пального для КП «Екосервіс» з балансу закладів освіти для використання на забезпечення потреб формувань ЗСУ.
Насамкінець депутати розглянули листи, заяви, звернення громадян із земельних питань та інші.
Участь у засіданні взяв народний депутат України Сергій Євтушок. Він подякував депутатам за роботу у час війни, розповів про роботу ВРУ та поділився баченням реалій сьогодення.
Міський голова Руслан Серпенінов поінформував депутатів про постійну співпрацю з військовими підрозділами та про роботи, які ведуться у громаді задля забезпечення роботи об’єктів інженерної та критичної інфраструктури на випадок виникнення надзвичайних ситуацій. А ще подякував Сергію Миколайовичу разом з начальниками Рівненської обласної та Сарненської районної військових адміністрацій Віталій Коваль та Олександр Кохан за сприяння у вирішенні важливих у час війни для громади фінансових питань.
Більше у відео.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми забезпечення депутатської діяльності депутатів Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про підготовку КП «Житлосервіс», КП «Екосервіс» до виконання робіт з благоустрою та озеленення території Сарненської міської територіальної громади у весняно-літній період 2024 року"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми «Комунальне майно» на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми стимулів для медичних працівників Сарненської міської територіальної громади на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про  схвалення змін до  Програми підготовки та підтримки підрозділів територіальної оборони, Збройних Сил України та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Сарненській міській територіальній гром"

Пошук документів