, Головний редактор

ВИКОНАННЯ, ЗМІНИ ДО БЮДЖЕТУ, ЦИВІЛЬНИЙ ТА СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ

ВИКОНАННЯ, ЗМІНИ ДО БЮДЖЕТУ,
ЦИВІЛЬНИЙ ТА СОЦІАЛЬНИЙ
ЗАХИСТ
обговорили під час засідання виконавчого комітету Сарненської міської ради сьогодні, 5 серпня
Загалом на засіданні виконкому розглянули 39 питань (включаючи «Різне»), що стосуються різних сфер життєдіяльності міської територіальної громади.
Значну увагу відвели звіту щодо виконання бюджету Сарненської міської територіальної громади за перше півріччя цього року та внесенню змін до нього.
Оновили деякі цільові програми. Зокрема, видозмінили Програми: соціального захисту громадян «Турбота», цивільного захисту населення, підготовки територіальної оборони та місцевого населення до участі в русі національного спротиву у Сарненській міській територіальній громаді на 2022-2024 роки та ін. Ці зміни зумовлені необхідністю передбачити додаткове фінансування для деяких категорій мешканців, а саме: для поранених воїнів, та на приведення до належного стану укриттів громади.
Члени виконкому також розглянули питання комунального характеру, й такі, що стосуються інших сфер життєдіяльності громади та звернення мешканців, прийняли відповідні рішення.
У питанні «Різне» консультант міського голови та координатор представництва Товариства Червоного Хреста України у Сарненській громаді Микола Добриднік поінформував про діяльність представництва гуманітарної організації та запросив до співпраці усіх бажаючих жителів громади.
Звернутись за додатковою інформацією щодо роботи представництва можна у відділ соціального захисту міської ради та до Миколи Мусійовича Добридніка за номером 0986001956.
Детально про всі заходи та роботи, які проводяться у нашій громаді з названих та інших питань, інформують офіційні Telegram-канал та Facebook-сторінка Сарненської міської ради.
Більше у відео.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про схвалення змін до Програми  підтримки спортсменів, тренерів, спортивних команд Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Переходько Валентини Степанівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради дитини-сироти Диптана Дмитра Сергійовича"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Мороза Володимира Гавриловича про переведення його сина Мороза Юрія Володимировича з загальної черги квартирного обліку у позачергову"

Пошук документів