, Головний редактор

СТАН ПІДГОТОВКИ ЖКГ, ОРГАНІЗАЦІЯ НАВЧАННЯ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ГРОМАДИ ТА ЛІКВІДАЦІЯ НАСЛІДКІВ РАКЕТНИХ УДАРІВ

СТАН ПІДГОТОВКИ ЖКГ,
ОРГАНІЗАЦІЯ НАВЧАННЯ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ГРОМАДИ ТА ЛІКВІДАЦІЯ НАСЛІДКІВ РАКЕТНИХ УДАРІВ
стали головними питаннями на засіданні виконавчого комітету Сарненської міської ради, яке відбулось сьогодні, 16 вересня
Загалом, члени виконкому розглянули 22 питання (включаючи «Різне»), що стосуються різних сфер життєдіяльності нашої громади.
Перед початком засідання у переддень професійного свята, - Дня рятівника, Сарненський міський голова Руслан Серпенінов нагородив Грамотами міської ради за досягнення результатів у професійній діяльності, сумлінне виконання службових обов’язків, оперативне реагування на надзвичайні ситуації та їх ліквідацію та з нагоди Дня рятівника Юрія НОВАКА та Віталія СІРЕНКА.
Руслан Серпенінов із сумом повідомив членам виконкому, що саме у ці хвилини волонтери повертають додому, до рідного міста Сарни, ПОЛЕГЛИХ ГЕРОЇВ, які загинули під час проведення бойових дій у ході контрнаступу на Харківщині. Це - воїни ЗСУ, які віддали життя за світле майбутнє рідної землі, СТАНІСЛАВ ПРИСТУПА та ВЛАДИСЛАВ ХІРНИЙ.
Присутні вшанували пам‘ять про полеглих у визвольній війні хвилиною мовчання. Щирі співчуття родинам, які втратили синів, братів, чоловіків і батьків! Світла пам'ять ГЕРОЯМ!
Значну увагу на засіданні відвели обговоренню та аналізу стану готовності житлово-комунального господарства громади до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років. Члени виконкому заслухали в.о. директорів комунальних підприємств: «Сарнитеплосервіс» - Богдана Руденка, «Житлосервіс» - Еріка Лімонова та «Екосервіс» - Володимира Агапова, з інформацією щодо готовності до роботи в осінньо-зимову пору, та встановили строки завершення заходів з підготовки до 1 жовтня.
Детально обговорили й організацію навчання у закладах освіти. Відтак, начальниця управління освіти Діана Кошкіна поінформувала членів виконкому про форми організації освітнього процесу 2022-2023 навчального року в закладах освіти громади. Освітній процес цьогоріч ведеться очно, дистанційно, або ж за змішаною формою. При виборі навчальних закладів, у яких є можливості проводити уроки очно, враховували два фактори: наявність укриттів та волевиявлення батьків. Як відвідувати учням та дошкільнятам навчання, усі батьки визначилися шляхом голосування. Форму навчання може бути змінено залежно від безпекової ситуації в громаді.
Внесли зміни рішенням виконкому до бюджету Сарненської міської територіальної громади на 2022 рік та прийняли рішення про виділення коштів з резервного фонду бюджету громади. Зокрема, виділили кошти на ліквідацію наслідків ракетних ударів 28 серпня на об’єктах соціальної сфери та приватного житлового фонду, на облаштування укриттів у закладах освіти, охорони здоров’я, на забезпечення потреб ЗСУ та ін.
А ще, змінили окремі рішення виконкому та цільові Програми: підготовки територіальної оборони та місцевого населення до участі в русі національного спротиву у Сарненській міській територіальній громаді на 2022-2024 роки, запобігання виникненню, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та протидії пожежам у природних екосистемах громади на 2022-2024 роки та ін.
Затвердили КП «Екосервіс» розрахунок різниці у тарифах на послуги з централізованого водовідведення.
Члени виконкому також розглянули питання, які стосуються інших сфер життєдіяльності громади та звернення мешканців, прийняли відповідні рішення.
Детально про всі заходи та роботи, які проводяться у нашій громаді з названих та інших питань, інформують офіційні сайт, Telegram-канал та Facebook-сторінка Сарненської міської ради.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про  схвалення  Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про схвалення Програми надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку на 2025 - 2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про відмову у наданні статусу дитини, яка  постраждала  внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, Шелайкіній Софії Владиславівні"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про надання статусу дитини-сироти "

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про надання статусу дитини-сироти"

Пошук документів