, Головний редактор

ПЕРСПЕКТИВИ СПІВПРАЦІ У РОЗМІЩЕННІ ВПО

ПЕРСПЕКТИВИ СПІВПРАЦІ
У РОЗМІЩЕННІ ВПО
обговорили міський голова Руслан Серпенінов та його заступники під час розмови з благодійниками зі США
На зустрічі-знайомстві з американцями обумовили певні плани майбутньої співпраці з благодійною організацією “Move Ukraine”, https://www.moveukraine.org, зі штату Вашингтон, котрі хочуть допомагати у вирішенні питань щодо забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб в Україні та вже мають досвід і приклади результативної спільної діяльності з органами місцевого самоврядування в інших містах нашої держави. Приміром, вони ремонтують гуртожитки, які тривалий час не функціонували, й адаптують їх для проживання ВПО.
Представники міської ради запропонували приміщення дитячого садочка, яке не працює близько 30 років, у с.Чемерне. Ще представили земельну ділянку орієнтовною площею 6 гектарів, на якій можливо звести будинки котеджного типу для тимчасового проживання.
Обидві пропозиції зацікавили гостей-американців і будуть обговорені в благодійній організації. Також “Move Ukraine” спеціалізується на діяльності задля відкриття бізнесу та працевлаштування ВПО. І ця тема, можливо, стане наступною в співпраці з нашою громадою.
Більше у відео.

Останні документи

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
18 березня 2024
№ 58 від 18 березня 2024 року "Про  обґрунтування підстави для здійснення закупівлі"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 березня 2024
№ від 18 березня 2024 року "Про розгляд звернення ФОП Дебелого М.В.  щодо надання дозволу на здійснення благоустрою території загального користування"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 березня 2024
№ від 18 березня 2024 року "Про погодження руху великогабаритних транспортних засобів вулицями комунальної власності м. Сарни гр. Шапірку В.В."

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 березня 2024
№ від 18 березня 2024 року "Про погодження руху великогабаритних транспортних засобів вулицями комунальної власності м. Сарни гр. Лемку М.С."

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
18 березня 2024
№ 57 від 13 березня 2024 року "Про затвердження акта приймання-передачі майна"

Пошук документів