, Головний редактор

Меморандум про партнерство: крок до взаємовигідного співробітництва

     Голови Сарненської міської та Вараської територіальних громад підписали Меморандум про партнерство. Руслан Серпенінов та Олександр Мензул розуміють, що одним з головних завдань органів місцевого самоврядування є створення комфортного та безпечного середовища для громадян. А забезпечити це можна лише на основі розумного зростання у своїй громаді та взаємовигідного співробітництва з сусідами.

     «Наші територіальні громади пов’язані низкою економічних, соціальних і культурних зв’язків. Вони є основою спільного розвитку та мають величезний потенціал для зростання. Однак цей потенціал може бути використаний найбільш продуктивно лише за умови нашої тісної співпраці та встановлення режиму партнерства та добросусідства між нашими громадами», - йдеться в тексті Меморандуму.

     У сучасних умовах розвитку суспільства партнерство може зробити кожну з громад успішнішою, конкурентнішою та сильнішою.

     За словами Руслана Серпенінова, Сарненська територіальна громада відкрита до співпраці з громадами-сусідами. Є сподівання, що втілення в життя спільних проєктів і програм, обмін досвідом принесуть користь для жителів обох громад.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про  роботу Служби у справах дітей Сарненської міської ради щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх на території Сарненської міської територіальної громади"

Пошук документів