, Головний редактор

№48 від 28 березня 2022 року "Про тимчасове розміщення внутрішньо переміщених та /або евакуйованих  осіб  у закладах, що фінансуються з  бюджету Сарненської міської територіальної громади"

С А Р Н Е Н С Ь К А   М І С Ь К А   Р А Д А

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

МІСЬКОГО  ГОЛОВИ

 

28 березня 2022 року                                                                                      № 48

 

Про тимчасове розміщення

внутрішньо переміщених та /або

евакуйованих  осіб  у закладах,

що фінансуються з  бюджету

Сарненської міської територіальної громади

 

Керуючись Конституцією України, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України «Про затвердження Указу Президента України "Про введення воєнного стану в Україні»,  Указу Президента України від 14 березня 2022 року  № 133/2022, затвердженого Законом України «Про затвердження Указу Президента України "Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», Порядком та умовами надання компенсації місцевим бюджетам на оплату комунальних послуг, що надаються під час розміщення тимчасово переміщених осіб, у період воєнного стану, затвердженим постановою КМУ від 11 березня 2022 р. № 261, з метою забезпечення базових потреб та соціального захисту внутрішньо переміщених та/або евакуйованих  осіб, які прибули з інших областей, де ведуться бойові дії:

 

  1. Затвердити перелік закладів, що знаходяться в підпорядкуванні Сарненської міської ради, управління освіти Сарненської міської ради для тимчасового розміщення внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб на безоплатній основі, які прибули з інших областей, де ведуться бойові дії (додаток 1).
  2. Доручити керівникам закладів, зазначеним у додатку 1 цього розпорядження, на їх базі організувати тимчасове проживання, харчування внутрішньо переміщених та /або евакуйованих осіб на безоплатній основі.
  3. Затвердити перелік закладів, що знаходяться в підпорядкуванні управління освіти Сарненської міської ради, які організовуватимуть харчування внутрішньо переміщених та/або евакуйованих  осіб (додаток 2).
  4. Оплату енергоносіїв та комунальних послуг у закладах, де розміщується вищезазначена категорія осіб, здійснюється за рахунок видатків передбачених на утримання закладів в межах затверджених кошторисів.
  5. Для організації харчування тимчасового розміщених внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб, які прибули з інших областей, де ведуться бойові дії, використовувати продукти харчування, наявні в закладах освіти станом на 02.2022.
  6. Управлінню освіти Сарненської міської ради організувати передачу продуктів харчування від закладів освіти, що фінансуються з бюджету Сарненської міської територіальної громади, не внесених до Переліку закладів тимчасового розміщення внутрішньо переміщених осіб та/або евакуйованих осіб, до найближчих закладів освіти, визначених вказаним переліком.
  7. Дія цього розпорядження застосовується до правовідносин, що виникли з 24.02.2022.
  8. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови В. Міщеню.

 

 

Міський голова                                                                    Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

Прикріплені файли
48-dodatok-do-rozpor-vpo.docx.docx

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про схвалення Програми підтримки творчих колективів, аматорських об’єднань, виконавців, митців, діячів культури, учнів мистецьких шкіл, місцевих авторів  громади на  2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Цепцевицького старостинського округу №7"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Ремчицького старостинського округу №6"

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністюна 2025-2027 роки  

Пошук документів