, Головний редактор

Здоров’я людей та захист територій – пріоритетні напрямки для  Сарненської громади

На території с.Корост Сарненської міської територіальної громади протягом останніх 15-ти, а  то і більше, років зберігалися небезпечні для людей і довкілля хімічні засоби захисту рослин, які залишилися у спадок  громаді від колишніх сільськогосподарських підприємств, що функціонували на території  с.Корост.

За дорученням міського голови Руслана Серпенінова протягом листопада-грудня 2021 року проводилися організаційні та практичні заходи щодо вивезення та утилізації цих хімічних речовин. Так, у листопаді особовим складом хімічно-радіологічної лабораторії  АРЗ СП ГУ ДСНС України у Рівненській області були проведені роботи щодо перетарювання цих хімічних речовин із залізобетонного контейнера в іншу посудину для подальшого вивезення. А в грудні  працівниками спеціалізованого підприємства із Житомирської області, яке має відповідні дозвільні документи на перевезення та утилізацію цих небезпечних речовин, вони були вивезені із території нашої громади, для утилізації  на  це підприємство.

Проведеними роботами ліквідували небезпеку та попередили можливу надзвичайну ситуацію, яку несли ці небезпечні хімічні речовини. 

 

 Відділ з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та мобілізаційної роботи Сарненської міської ради

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про схвалення Програми підтримки творчих колективів, аматорських об’єднань, виконавців, митців, діячів культури, учнів мистецьких шкіл, місцевих авторів  громади на  2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Цепцевицького старостинського округу №7"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Ремчицького старостинського округу №6"

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністюна 2025-2027 роки  

Пошук документів