, Адміністратор

Захист об`єктів та територій громади від пожеж та інших надзвичайних ситуацій

       З настанням літнього пожежонебезпечного періоду ризик виникнення пожеж значно зростає. Лише за І півріччя  2021року на території громади виникло 44 пожежі, внаслідок пожеж загинула 1 людина.

          Саме тому на виконання розпорядження міського голови Руслана Серпенінова щодо посилення протипожежного захисту об’єктів різних форм власності на території громади в літній пожежонебезпечний період  відділом з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та мобілізаційної роботи спільно із фахівцями    місцевого підрозділу ДСНС, Сарненського районного відділу поліції, та старостами округів, протягом червня-липня поточного року провели обстеження об’єктів різних форм власності, населених пунктів Ремчицького, Люхчанського, Тутовицького та Цепцевицького старостинських округів, щодо виявлення та усунення порушень вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки.

          Так 01 липня 2021 року було проведено відпрацювання населених пунктів Тутовицького та Цепцевицького старостинських округів. Проводилися обстеження закладів освіти, культури, охорони здоров’я, торгівлі та громадського харчування. Під час обстежень виявлялися порушення правил законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки. Керівникам та відповідальним особам об’єктів  надавалися рекомендації та консультації, відповідними фахівцями, щодо  швидкого усунення виявлених порушень, приведення об’єктів в належний протипожежний стан. Проводилися практичні заняття, із персоналом об’єктів,  щодо правильного користування первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками)  та правильним діям персоналу під час виникнення пожеж та інших надзвичайних ситуацій.

                                       Відділ з надзвичайних ситуацій, цивільного захисту

                                       та мобілізаційної  роботи Сарненської міської ради.

Галарея до статті

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про  роботу Служби у справах дітей Сарненської міської ради щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх на території Сарненської міської територіальної громади"

Пошук документів