, Головний редактор

№136 від 24  червня 2021 року "Про посилення протипожежного захисту об’єктів різних форм власності  на території Сарненської міської територіальної громади в період літнього пожежонебезпечного періоду"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

МІСЬКОГО ГОЛОВИ

 

 

24  червня 2021 року                                                                             № 136

 

Про посилення протипожежного захисту об’єктів

різних форм власності  на території Сарненської

міської територіальної громади в період літнього

пожежонебезпечного періоду

 

Відповідно до статей 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 55 Кодексу цивільного захисту України, Постанови Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях» (зі змінами),  у зв’язку із  підняттям температури повітря, ростом пожеж та  встановленням на території громади літнього пожежонебезпечного періоду,  з метою попередження пожеж, загибелі та травмування людей на них

 

  1. Керівникам структурних підрозділів міської ради, старостам старостинських округів, керівникам підприємств, установ та організацій, розташованих на території громади, незалежно від форм власності посилити протипожежний захист  підпорядкованих їм об’єктів.
  2. Відділу з надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та мобілізаційної роботи міської ради створити комісію, в яку включити представників: відділу соціально-економічного розвитку міської ради, Сарненського районного управління ДСНС України у Рівненській області, Сарненського районного відділу поліції ГУ НП у Рівненській області, скласти план-графік перевірок по старостинських округах громади, протягом літнього пожежонебезпечного періоду, проводити  обстеження об’єктів, розташованих на території громади, незалежно від форм власності, щодо виявлення  та усунення порушень вимог законодавства у сфері пожежної і техногенної безпеки. Склад комісії затвердити згідно додатку 1.
  3. Під час обстежень особливу увагу звернути на евакуаційні виходи із приміщень, забезпеченість об’єктів первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками), справність електромереж та електрообладнання, захаращеність територій об’єктів залишками сухої рослинності, наявність дозвільних документів та інших порушень законодавства у сфері пожежної та  техногенної безпеки, що можуть призвести до виникнення пожежі, загибелі, травмуванні людей на них та інших надзвичайних ситуацій.
  4. Відділу з надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та мобілізаційної роботи міської ради по результатам обстежень скласти відповідні акти, підготувати інформації, щодо виявлених недоліків, надати інформації виконавчому комітету міської ради та у відповідні  контролюючі органи  на розгляд  та прийняття відповідних рішень.
  5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Володимира Міщеню.

 

 

Міський голова                                                           Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
№136 від "Про посилення протипожежного захисту об’єктів різних форм власності  на території Сарненської міської територіальної громади в період літнього пожежонебезпечного періоду".doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про  роботу Служби у справах дітей Сарненської міської ради щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх на території Сарненської міської територіальної громади"

Пошук документів