№200 від 09 вересня 2021 року "Про створення комісії по передачі закінченого будівництвом об’єкта - будівництво спортивного комплексу по вул.Я.Мудрого,1 в м.Сарни у господарське відання комунальному підприємству «САРНИ-АРЕНА» и"
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ
09 вересня 2021 року № 200
Про створення комісії по
передачі закінченого будівництвом об’єкта -
будівництво спортивного комплексу по
вул.Я.Мудрого,1 в м.Сарни
у господарське відання комунальному
підприємству «САРНИ-АРЕНА»
Сарненської міської ради
На виконання рішення Сарненської міської ради VІIІ скликання від 14.07.2021 року № 354 «Про передачу закінченого будівництвом об’єкта – будівництво спортивного комплексу по вул.Я.Мудрого,1 в м.Сарни у господарське відання комунальному підприємству «САРНИ-АРЕНА» Сарненської міської ради»:
- Створити комісію по передачі закінченого будівництвом об’єкта – будівництво спортивного комплексу по вул.Я.Мудрого,1 в м.Сарни у господарське відання комунальному підприємству «САРНИ-АРЕНА» Сарненської міської ради, у складі:
Міщеня В.П.
Шостак Я.С.
Думніцька О.П.
Шило С.М.
Білецький М.Ф.
Кузнець О.А.
|
–
–
–
–
–
–
|
Заступник міського голови, голова комісії; Начальник відділу управління комунальною власністю управління ЖКГ, транспорту, містобудування, архітектури та управління комунальною власністю;
Начальник відділу фінансово-господарського забезпечення – головний бухгалтер;
Керівник КП «Сарни-Арена» Сарненської міської ради;
Головний бухгалтер КП «Сарни-Арена» Сарненської міської ради
|
- Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою, а організацію виконання покласти на заступника міського голови В.Міщеню.
Міський голова Руслан СЕРПЕНІНОВ