, Адміністратор

№354 від 14 липня 2021 року "Про передачу закінченого будівництвом об’єкта – будівництво спортивного комплексу по вул.Я.Мудрого,1 в м. Сарни в господарське відання комунальному підприємству «САРНИ-АРЕНА» Сарненської міської ради"

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

 

     14 липня 2021 року 

                                          № 354

 

 

Про передачу закінченого

будівництвом об’єкта – будівництво

спортивного комплексу  по вул.Я.Мудрого,1 в м. Сарни в господарське відання  комунальному підприємству  «САРНИ-АРЕНА» Сарненської міської ради

 

 

Відповідно до статті 136 Господарського кодексу України, на підставі статей 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями міської ради, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Передати закінчений будівництвом об’єкт – будівництво спортивного комплексу по вул. Я. Мудрого,1 в м. Сарни на баланс та в господарське відання  комунальному підприємству  «САРНИ-АРЕНА» Сарненської міської ради.
  2. Сарненській міській раді здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо передачі на баланс та в господарське відання комунальному підприємству  «САРНИ-АРЕНА» Сарненської міської ради майна, зазначеного в пункті 1 цього рішення.
  3. Комунальному підприємству «САРНИ-АРЕНА» Сарненської міської ради взяти на баланс та в господарське відання закінчений будівництвом об’єкт – будівництво спортивного комплексу по вул. Я.Мудрого,1 в м.Сарни.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з економічних питань, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства та інвестиційного розвитку (М’якішев І.Ф.) та заступника міського голови В.Міщеню.

 

Міський голова                                                                    Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

 

 

 

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про  схвалення  Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про схвалення Програми надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку на 2025 - 2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про відмову у наданні статусу дитини, яка  постраждала  внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, Шелайкіній Софії Владиславівні"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про надання статусу дитини-сироти "

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про надання статусу дитини-сироти"

Пошук документів