, Головний редактор

Робота об’єктів ЖКГ та стан утримання фонду захисних споруд

Сьогодні, 25 січня, засідання виконкому відбулося попри повітряну тривогу.
Члени виконкому заслухали керівників Сарнитеплосервісу, Екосервісу та Житлосервісу зі звітами про роботу в осінньо-зимовий період.
Щодо фонду захисних споруд - минулоріч у 45 підвальних приміщеннях було проведено ремонтні роботи з облаштування захисних споруд.
КП «Житлосервіс» проведено великий обсяг робіт з очистки та впорядкування 18 укриттів.
В 7 закладах дошкільної освіти та 12 загальноосвітніх закладах проведено ремонтні роботи, що дозволило створити комфортні та безпечні умови перебування вихованців закладів.
Капітально відремонтували укриття Центру дитячої та юнацької творчості.
У КНП «Сарненська ЦРЛ» облаштовано 2 укриття- одне у приймальному відділенні, інше в одному з корпусів ЦРЛ.
Провели ремонтні роботи, побудували санвузли, замінили проводку в укритті поліклініки КНП «ЦПМСД».
У підвальному приміщенні міськради теж провели ремонтні роботи, тепер тут є укриття з лавками для мешканців міста, яких тривога застане зненацька у центрі міста, вбиральні та зала засідань, в якій і відбувся сьогоднішній виконком.
Зараз продовжуються та невдовзі буде розпочато роботи на інших об’єктах.
Значна частина питань стосувалась схвалення змін до цільових програм, змінами до яких передбачили фінансову підтримку пораненим на війні та матеріальну допомогу окремим категоріям соціально вразливих мешканців громади.
Насамкінець міський голова розповів про роботи над підвищенням обороноздатності громади. Триває процес облаштування та будівництва військових інженерно-технічних і фортифікаційних споруд, кругової оборони міста. Габаритні земляні роботи завершено, зараз облаштовуємо бліндажі та окопи - на цих об’єктах працюють місцеві жителі, віряни церков, бійці ДФТГ та волонтери. Дякуємо усім хто долучається!
Продовжуємо допомагати війську та забезпечувати їх необхідним.
Галарея до статті

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми забезпечення депутатської діяльності депутатів Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про підготовку КП «Житлосервіс», КП «Екосервіс» до виконання робіт з благоустрою та озеленення території Сарненської міської територіальної громади у весняно-літній період 2024 року"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми «Комунальне майно» на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми стимулів для медичних працівників Сарненської міської територіальної громади на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про  схвалення змін до  Програми підготовки та підтримки підрозділів територіальної оборони, Збройних Сил України та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Сарненській міській територіальній гром"

Пошук документів