, Головний редактор

Сарненський міський голова Руслан Серпенінов провів нараду з керівниками закладів освіти, де обговорили стан готовності до експлуатації захисних споруд у навчальних закладах

Сарненський міський голова Руслан Серпенінов провів нараду з керівниками закладів освіти, де обговорили стан готовності до експлуатації захисних споруд у навчальних закладах. Відтак, Руслан Петрович разом із начальницею управління Діаною Кошкіною, директорами закладів дошкільної освіти та навчальних закладів, підприємцями-підрядниками, які виконують ремонтні роботи у приміщеннях ПРУ та найпростіших укриттях, проаналізули їх готовність у дитсадках, гімназіях та ліцеях до очного навчального процесу, щоб його учасники могли, в момент оголошення повітряної тривоги, евакуюватись і використовувати їх за призначенням.
Керівники закладів освіти громади звітували про стан захисних споруд на сьогоднішній день та про роботи з ремонту й облаштування, які ведуться, щоб вже до початку нового навчального року укриття відповідали всім вимогам і були безпечними. А ще встановили терміни завершення ремонтних робіт.
- До безпеки людей, в умовах воєнного стану, зокрема, з огляду на загрозу ракетних ударів, ставимося скурпульзно й, із розумінням важливості збереження життя і здоров'я дітей та працівників, - каже начальниця управління освіти Діана Кошкіна. - Основним завданням, при підготовці укриттів у закладах освіти до початку нового навчального року, є облаштувати їх відповідно до усіх рекомендацій ДСНС.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про  схвалення  Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про схвалення Програми надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку на 2025 - 2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про відмову у наданні статусу дитини, яка  постраждала  внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, Шелайкіній Софії Владиславівні"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про надання статусу дитини-сироти "

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про надання статусу дитини-сироти"

Пошук документів