, Головний редактор

ВИКЛИКИ ВОЄННОГО ЧАСУ

ВИКЛИКИ ВОЄННОГО ЧАСУ
стали головними питаннями
засідання сесії
Депутати міської ради сьогодні, 14 липня, на пленарному засіданні 13-ї позачергової сесії розглянули 50 питань. Із 34 -х обраних до ради депутатів, участь в засіданні взяли 27. Частина депутатів були в залі, а інші - працювали онлайн у дистанційному режимі. Майже всі рішення прийняли більшістю голосів, окремі - одноголосно. Адже всі питання попередньо обговорили на спільному засіданні постійних профільних комісій цього ж дня, перед початком пленарного.
Зокрема, депутати встановили ставки й пільги місцевих податків та зборів, внесли зміни до окремих Положень та попередніх рішень міської ради. Затвердили правила благоустрою населених пунктів Сарненської міської територіальної громади. Частково оновили склад комісій з реорганізації закладів освіти. Змінили статус деяких закладів освіти, культури та інших об’єктів. Погодили використання будинку по вул. Просвіти 20 а у Сарнах - історико-етнографічним музеєм, а гуртожитку по вул. Варшавській 6 - як нежитлової будівлі. Передали окремі об’єкти індивідуально визначеного нерухомого майна на баланс ради. Затвердили висновки про вартість майна комунальної власності, детальні плани деяких територій та надали дозвіл на розроблення для інших. Створили в громаді фонд споруд цивільного захисту.
Також, обранці громади рішеннями сесії затвердили передачу пального для КП «Екосервіс», Сарненської ЦРЛ та міської ради з балансу закладів освіти для використання на забезпечення потреб формувань ЗСУ та ТРО.
Насамкінець розглянули листи, заяви, звернення громадян із земельних питань та інші.
Під час розгляду питання «Різне»
до депутатів звернувся народний депутат України Сергій Євтушок.
Міський голова Руслан Серпенінов проаналізував різні варіанти початку нового навчального року.
Очільник громади подякував депутатам за роботу у час війни, спрямовану на посилення обороноздатності, волонтерам громади, які об’єднались і працюють із немовірною віддачею, що підтверджують результати їх роботи. Відзначив важливість та значимість гуманітарної допомоги, яка надходить від польських друзів.
⁃ Сьогодні депутати підтримали рішення сесії - задля забезпечення життєдіяльності нашої громади у воєнний час, - каже Руслан Серпенінов. - Особливо важливо нам в умовах війни подбати про військових, врахувати їх найнагальніші потреби. Необхідно захистити всіх мешканців громади у час численних тривог. Продовжуємо облаштовувати укриття. І над цим працюємо не тільки в комісіях і на сесії, разом з депутатами, а й постійно - всією громадою - на фронті волонтерських ініціатив. Стараємось роботи все від нас залежне для наближення довгоочікуваної ПЕРЕМОГИ.
Все буде УКРАЇНА!
Більше у відео.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів