, Головний редактор

ПРИЙНЯТТЯ У ВЛАСНІСТЬ ГРОМАДИ ПОЖЕЖНОГО АВТОМОБІЛЯ, АНГІОГРАФА

ПРИЙНЯТТЯ У ВЛАСНІСТЬ ГРОМАДИ ПОЖЕЖНОГО АВТОМОБІЛЯ, АНГІОГРАФА
стали головними питаннями
засідання сесії
Депутати міської ради вчора, 19 вересня, на пленарному засіданні 14-ї позачергової сесії розглянули 26 питань. Із 34 -х обраних до ради депутатів, участь у засіданні взяли 24. Більша частина депутатів були в залі, а інші - працювали онлайн у дистанційному режимі. Майже всі рішення прийняли більшістю голосів. Адже всі питання попередньо обговорили на спільному засіданні постійних профільних комісій цього ж дня, перед початком пленарного.
Зокрема, депутати надали згоду на безоплатне прийняття у комунальну власність громади пожежного автомобіля. Відтак, автомобіль використовуватиметься для виконання пожежно-рятувальних робіт у Любиковичах. А балансоутримувачем транспортного засобу стане КП «Екосервіс» міської ради.
Рішенням ради безоплатно прийняли у комунальну власність громади медичне обладнання. Мова йде про ангіографічну систему та резервне джерело електропостачання ангіографа. Медобладнання прийняли на баланс Сарненської ЦРЛ міської ради.
Депутати підтримали перейменування окремих вулиць та провулків громади. Так, змінили назви 44-х вулиць у місті та 15-ти у населених пунктах громади. Передували оновленню назв вулиць та провулків громадське обговоренння та погодження постійними комісіями міської ради цього питання.
Обранці громади затвердили передавальні акти закладів дошкільної освіти, погодили початок переговорів з питань організації співробітництва з Клесівською територіальною громадою та розподіл котелень комунальної форми власності закладам освіти громади.
Прийняли та передали окремі об’єкти комунального та індивідуально визначеного майна на баланс та з балансу ради. Внесли зміни до переліку нерухомого майна комунальної власності громади. Затвердили висновки про вартість майна комунальної власності. Розширили раніше створений у громаді фонд споруд цивільного захисту.
Також рішеннями сесії затвердили передачу пального для КП «Екосервіс» та міської ради з балансу закладів освіти для використання на забезпечення потреб формувань ЗСУ.
Насамкінець депутати розглянули листи, заяви, звернення громадян із земельних питань та інші.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів