, Головний редактор

ЗМІНИ ДО БЮДЖЕТУ ГРОМАДИ ТА ДО ПРОГРАМИ ПІДТРИМКИ ТЕРОБОРОНИ

ЗМІНИ ДО БЮДЖЕТУ ГРОМАДИ
ТА ДО ПРОГРАМИ ПІДТРИМКИ ТЕРОБОРОНИ
стали головними питаннями, які обговорили на останньому засіданні виконавчого комітету Сарненської міської ради
А провели його сьогодні, 6 квітня. Загалом розглянули 16 питань (із питанням «Різне»), що стосуються різних сфер життєдіяльності міської територіальної громади. З 24 членів міськвиконкому участь в онлайн-засіданні взяли 20.
Значної уваги відвели змінам до бюджету Сарненської міської територіальної громади на 2022 рік.
Члени виконокому внесли зміни до Програми підготовки територіальної оборони та місцевого населення до участі в русі національного спротиву у Сарненській міській територіальній громаді на 2022-2024 роки. Ці зміни зумовлені необхідністю у додатковому фінансуванні для потреб тероборони у час війни.
Рішеннями виконкому встановили середні ціни на ритуальні послуги та товари ритуальної належності для КП «Екосервіс», затвердили тарифи на платні послуги, що надаються КНП «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» у новій редакції, погодили використання деяких житлових об’єктів у громаді. Розглянули звернення мешканців громади та затвердили акти обстежень зелених насаджень, що підлягають видаленню та ін.
Насамкінець Сарненський міський голова Руслан Серпенінов поінформував членів виконавчого комітету про роботу, яка ведеться у нашій громаді в час війни. Очільник громади довів до відома про допомогу, що надається внутрішньо переміщеним особам, військовим та постраждалим внаслідок війни громадянам щоденно. Руслан Петрович повідомив дані по кожному з напрямів роботи.
Детально про роботу, яка ведеться у Сарненській громаді, можна кожного дня почитати у Телеграм каналі та на фейсбук-сторінці Сарненської міської ради.
Більше у відео.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень ради
29 березня 2024
Про надання дозволу на розроблення детального плану території

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Пошук документів