, Головний редактор

БЮДЖЕТ ТА ПРОГРАМА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО ТА КУЛЬТУРНОГО РОЗВИТКУ ГРОМАДИ НА 2022 РІК

БЮДЖЕТ ТА ПРОГРАМА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО ТА КУЛЬТУРНОГО РОЗВИТКУ ГРОМАДИ НА 2022 РІК
стали головними питаннями, які обговорили на останньому засіданні виконавчого комітету Сарненської міської ради
А провели його вчора, 20 грудня. Загалом розглянули 20 питань. Найбільше уваги відвели бюджету Сарненської міської територіальної громади на 2022 рік. Члени виконкому заслухали Олену Радько, начальницю фінуправління, з проєктом бюджету, у якому врахували більшість пропозицій, які озвучували впродовж року. Тому майже не ставили питань, лише конкретизували окремі моменти. Обговорили детально й Програму соціально-економічного та культурного розвитку на 2022-2024 роки. Рішеннями виконкому погодили бюджет та програму, а депутати голосуватимуть за них вже на наступній сесії, засідання якої відбудеться 23 грудня.
Члени виконкому внесли зміни до різних програм та рішень, призначили комісії для обстежень стану житлових об’єктів, погодили назви нововідведених та перейменованих вулиць. А ще затвердили план роботи виконкому на наступний рік і розглянули листи, заяви, звернення громадян та інше.
Насамкінець, Руслан Серпенінов подякував членам виконкому за спільну плідну роботу у 2021 році.
-Рік був дуже непростим, але ми завершуємо його на позитивній ноті, - каже Руслан Петрович. - Наша громада, практично, тільки утворилась на початку цього року, а ми спільно з членами виконкому, депутатами, представниками комунальних установ, закладів, підприємств виконали багато робіт. Особливої великої уваги відвели вирішенню питань, які стосувались ліквідації сільських рад, передачі майна, організації усього комплексу робіт безпосередньо на місцях, у старостинських округах.
Ми багато зробили, а вдасться нам зробити ще більше, переконаний, й у наступному році. Дякую за поради, підказки, допомогу, участь у вирішенні питань, сприяння заради розвитку нашої громади, мешканцям, за розуміння та підтримку народним депутатам Сергію Євтушку, Сергію Литвиненку, головам Рівненської ОДА Віталію Ковалю, Сарненської РДА Олександру Кохану та районної ради Ярославу Яковчуку.
Сарненська громада має гарний потенціал, і ми маємо розуміти, що проблеми, що накопились у попередні роки, неможливо вирішити одразу, але, за підтримки виконавчої влади та народних депутатів, нам це обов’язково вдасться. Бажаю міцного здоров’я, успіхів та веселих новорічно-різдвяних свят.
Більше фото тут.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень ради
15 квітня 2024
Про дострокове розірвання договорів оренди земельних ділянок, управління спадщиною на які перейшло до Сарненської міської ради  

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Квітень
15 квітня 2024
№ 81 від 12 квітня 2024 року "Про нагородження Грамотою Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
12 квітня 2024
№ від 12 квітня 2024 року "Про погодження місця розміщення та встановлення режиму роботи тимчасової пересувної споруди «Філіжанка» по вул.Широка (центральний сквер) у м.Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
12 квітня 2024
№ від 12 квітня 2024 року "Про встановлення режиму роботи тимчасової пересувної споруди «Кухоль» по вул.Широка, 35 у м. Сарни"

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Квітень
11 квітня 2024
№ 79 від 10 квітня 2024 року "Про нагородження Грамотою Сарненської міської ради"

Пошук документів