, Головний редактор

ЗВІТ ЩОДО ВИКОНАННЯ БЮДЖЕТУ ЗА 2021 РІК ТА ПРОГРАМИ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО ТА КУЛЬТУРНОГО РОЗВИТКУ САРНЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ У  2021 РОЦІ

ЗВІТ ЩОДО ВИКОНАННЯ БЮДЖЕТУ ЗА 2021 РІК ТА ПРОГРАМИ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО ТА КУЛЬТУРНОГО РОЗВИТКУ САРНЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ У  2021 РОЦІ

стали головними питаннями, які обговорили на останньому засіданні виконавчого комітету Сарненської міської ради.

А провели його вчора, 14 лютого. Загалом розглянули 25 питань (із питанням «Різне»), що стосуються різних сфер життєдіяльності міської територіальної громади. Найбільше уваги приділили звіту щодо виконання бюджету Сарненської міської територіальної громади за 2021 рік. Члени виконкому обговорили можливі шляхи наповнення місцевого бюджету, зокрема мова йшла про легалізацію трудових відносин між роботодавцями та найманими працівниками. Сарненський міський голова Руслан Серпенінов зауважив, що члени комісії з питань підвищення рівня оплати праці, легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, вивчення стану додержання вимог законодавства при здійснені роздрібної торгівлі підакцизними товарами на території Сарненської міської територіальної громади, постійно здійснюють роботу щодо усунення цієї проблеми. А також начальниця фінуправління Олена Радько поінформувала про вжиті заходи щодо погашення заборгованості установами, організаціями, підприємствами та фізичними особами громади, а також - про зростання надходжень до бюджету громади від укладених договорів оренди на земельні ділянки відумерлої спадщини (не переоформлені земельні частки (паї) із сільськогосподарськими підприємствами.   

- Наша громада є однією з найбільших за кількістю населення у Рівненській області, у комунальну  власність якої перейшла велика мережа соціальної сфери, але наше завдання не лише утримати цю мережу, але й забезпечити її ефективну роботу. У минулому році ми спрямовували свої зусилля для того, щоб стабілізувати роботу галузі освіти, і нам це спільно вдалося, у цьому році ми будемо приділяти увагу питанням, що стосуються роботи медичної галузі та культури, - зазначив Руслан Петрович.     

         На засіданні членами виконавчого комітету було затверджено Положення про проведення конкурсу «Жінка року» Сарненської міської територіальної громади та склад комісії, Статут комунального некомерційного підприємства «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради в новій редакції, схвалено Програми, з яких детально обговорювали Програму підготовки територіальної оборони та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Сарненській міській територіальній громаді на 2022–2024 роки. Головний спеціаліст відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та мобілізаційної роботи міської ради Микола Мінчук надав інформацію про стан захисних споруд цивільного захисту, що належать до комунальної власності Сарненської міської ради, перелік яких розміщений на офіційному вебсайті Сарненської міської територіальної громади. 

         Надано матеріальну допомогу двом жителям м. Сарни на поховання осіб працездатного віку та утворено комісію з питань розгляду заяв про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб, а також членів їх сімей, за рахунок коштів субвенції з державного бюджету. 

         Окрім цього, розглянули звернення щодо квартирного обліку, розміщення засобу зовнішньої реклами, благоустрою територій загального користування, виходу із членів особистого селянського господарства, присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» та ряд інших питань, що відносяться до повноважень виконавчого комітету Сарненської міської ради.     

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  розгляд звернення   Прозапас Людмили Олександрівни, жительки с. Цепцевичі, Сарненського району Рівненської області, щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»  "

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  розгляд звернення   Маслянчук Оксани Василівни, жительки с. Цепцевичі, Сарненського району Рівненської області, щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»  "

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про схвалення Програми підтримки та розвитку комунального підприємства телерадіокомпанії «Полісся» Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень ради
19 квітня 2024
Про затвердження Програми підтримки та  розвитку комунального підприємства телерадіокомпанії «Полісся» Сарненської міської ради на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Пошук документів