, Головний редактор

ПІДТРИМУЄМО САРНЕНСЬКУ ГРОМАДУ У «ВЕЛИКІЙ НЕЗАЛЕЖНОСТІ»

У Рівненській області телеканал "Рівне 1" спільно з обласною державною адміністрацією, започаткували проєкт "Велика незалежність", щоб показати проблеми й інформувати інвесторів про можливості залучення їх потенціалу до населених пунктів 64-х територіальних громад Рівненщини. Проєкт "Велика незалежність" його засновники вважають рушієм нової взаємодії, майданчиком для комунікації влади, бізнесу й самих громад для покращення інфраструктурного стану їх територій і визначення ефективних стратегій розвитку в умовах децентралізації. Творча група телеканалу "Рівне 1" об'їздила всі 64 громади області й намагалася від випадкових перехожих і представників влади дізнатися про найболючіші потреби й найпривабливіші стратегії місцевого врядування. Таким чином сформували своєрідні кейси - клубки місцевих проблем, розплутати які, спонукати до ефективних рішень, покликані експерти зі сфери бізнесу й управлінсько-аналітичних структур.
Один із кейсів, який відображено у ІІ частині ток-шоу "Велика незалежність", що транслювалась на телеканалі "Рівне 1" 21 жовтня о 19:30, присвячений Сарненській територіальній громаді. Соціологічне дослідження, яке виконавці проєкту провели серед жителів громади, ствердило перелік найактуальніших проблем і високий рівень довіри до міського голови. Деталі викликів сьогодення, основи командної роботи, перспективні плани та наміри в сюжеті озвучив радник міського голови Микола Драганчук.
Є в територіальних громад-учасниць проєкту й надто привабливий стимул - фінансова підтримка проблем, які потребують першочергового вирішення. Але отримає її та громада, яка увійде до числа чотирьох із найвищими результатими голосування на сторінці телеканалу "Рівне 1" у соцмережі Facebook. Визначення переможців у Facebook відбуватиметься за набраними голосами користувачів, але розділеними на кількість жителів територіальної громади. Після того, як оберуть громаду, за яку поставлять найбільшу кількість лайків з кожного району, відбудеться суперфінал із 4-ма громадами-переможцями з можливістю фінансування певних потреб за сприяння облдержадміністрації.
Тож, шановні жителі Сарненської громади, - це саме той випадок, коли активність і згуртованість може відіграти визначну роль для ще одного конструктивного кроку до громади, в якій хочеться жити. Голосуйте, ставте лайки!
Кожен лайк, або ж навіть просто перегляд, збільшує шанси на отримання фінансування від ОДА.
Відео тут.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень ради
01 травня 2024
Про затвердження детального   плану території

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Квітень
01 травня 2024
№ 232 від 30 квітня 2024 року "Про  схвалення Програми профілактики та лікування стоматологічних захворювань в окремих категорій населення на 2025-2027 роки"

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Квітень
01 травня 2024
№ 231 від 30 квітня 2024 року "Про  схвалення Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненська стоматологічна поліклініка» Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Квітень
01 травня 2024
№ 230 від 30 квітня 2024 року "Про  схвалення  Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Квітень
01 травня 2024
№ 229 від 30 квітня 2024 року "Про  схвалення   Програми покращення діагностики, лікування  та профілактики злоякісних новоутворень на 2025-2027 роки у Сарненській міській територіальній громаді"

Пошук документів