, Адміністратор

Про початок громадського обговорення проєкту договору про співробітництво територіальних громад у формі делегування виконання окремих завдань

Рішенням IV сесії VIII скликання Сарненської міської ради «Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад» від 14.07.2021 року було прийнято рішення про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад Клесівської селищної ради та Сарненської міської ради у сфері архітектури та містобудування у формі делегування одному із суб’єктів співробітництва іншим суб’єктом співробітництва виконання одного чи кількох завдань з передачею йому відповідних ресурсів відповідно до вимог Закону України «Про співробітництво територіальних громад».

Проєкт договору про співробітництво територіальних громад у формі делегування виконання окремих завдань було розроблено відповідно до вимог чинного законодавства України.

Згідно з статтею 8 Закону України «Про співробітництво територіальних громад» передбачено обов’язковий порядок громадського обговорення підготовленого проєкту договору про співробітництво, за результатами якого буде винесено зазначений проєкт договору для схвалення на розгляд ради.

Враховуючи вищевикладене, повідомляємо, що громадське обговорення проєкту договору про співробітництво територіальних громад у формі делегування виконання окремих завдань проводиться у формі письмових зауважень, коментарів та пропозицій.

Строк для надсилання письмових зауважень, коментарів та пропозицій – 15 календарних днів з моменту публікації цього повідомлення.

Письмові зауваження, коментарі та пропозиції надсилаються на поштову адресу Сарненської міської ради чи електронну адресу.

Адреса для листування: вул. Широка, 31, м. Сарни, Рівненська область, 34500

Електронна пошта:  jur@sarny-rada.gov.ua

Телефон: (03655) 3-57-31

Прикріплені файли
Договір про співробітництво територіальних громад.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністюна 2025-2027 роки  

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про схвалення Програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністю на 2025 - 2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про схвалення Програми забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
23 квітня 2024
№ від 23 квітня 2024 року "Про затвердження подання до суду про призначення опікуна для недієздатної особи"

Пошук документів