, Головний редактор

№425 від 10 листопада 2022 року "Про розгляд листа головного лікаря КНП «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ольги Максимук про надання згоди на передачу в користування за договором найму службового житлового приміщ..."

                                

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї  О Б Л А С Т І

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

                                                                    

10 листопада 2022 року

                                                  № 425

 

Про розгляд листа головного лікаря

КНП «Сарненський центр первинної

медико-санітарної допомоги»

Ольги Максимук про надання згоди

на передачу в користування

за договором найму службового

житлового приміщення (особа)

 

   Розглянувши лист головного лікаря КНП «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ольги Максимук про винесення на розгляд громадської комісії з житлових питань виконавчого комітету Сарненської міської ради та надання згоди на передачу в користування за договором найму (особа), завідувачу АЗПСМ Коростської дільниці, службового житлового приміщення в будівлі лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини Коростської дільниці, загальною площею 79,3 кв.м., що розташована за адресою: Рівненська область, Сарненський район, с. Корост, вул. Центральна, ---, враховуючи те, що вказане приміщення складається із двох житлових кімнат, загальною житловою площею 38, 9 кв.м., керуючись статтями 118, 119, 121 Житлового кодексу України, пунктами  9 та 12 Положення про порядок надання службових жилих приміщень і користування ними в Українській РСР, затвердженим постановою Ради Міністрів УРСР від 04.02.1988 № 37 «Про службові жилі приміщення», із змінами, статтями 30 та 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», та беручи до уваги рекомендації громадської комісії з житлових питань, виконавчий комітет міської ради

 

В И Р І Ш И В:

 

        Відмовити у наданні згоди на передачу в користування за договором найму (особа), завідувачу АЗПСМ Коростської дільниці, службового житлового приміщення  в будівлі лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини Коростської дільниці, загальною площею 79, 3 кв.м., житловою площею 38, 9 кв.м.,  що розташована за адресою : Рівненська область, Сарненський район, с. Корост, вул. Центральна, ---.

 

Міський голова                                                                    Руслан СЕРПЕНІНОВ                                                     

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів