, Головний редактор

№277 від 05 серпня 2022 року "Про затвердження  тарифів на платні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради у новій редакції"

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї  О Б Л А С Т І

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

05 серпня 2022 року                                                                                     № 277

 

 

Про затвердження  тарифів на платні

послуги, що надаються комунальним

некомерційним підприємством «Сарненський

центр первинної медико-санітарної допомоги»

Сарненської міської ради у новій редакції

 

          Керуючись статтями  28, 32 та ч.6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я» (зі змінами),  Постанови Кабінету Міністрів України від 17 вересня 1996 року № 1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я та вищих медичних навчальних закладах» (із змінами), Статуту комунального некомерційного підприємства «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради, Положення про платні  послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради та  з метою покращення медичного обслуговування і залучення додаткових коштів для розвитку матеріально-технічної бази комунального некомерційного підприємства «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської  міської ради», виконавчий комітет Сарненської міської ради        

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Затвердити тарифи на платні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради у новій редакції згідно з додатком, що додається.
  2. Оприлюднити це рішення на сайті підприємства, в офіційних засобах масової інформації та на сайті Сарненської міської ради.
  3. Це рішення набирає чинності з дня його офіційного оприлюднення.
  4. Координацію роботи щодо виконання цього рішення покласти на відділ  охорони здоров’я Сарненської  міської ради (Азізова О.А.).
  5. 5. Рішення виконавчого комітету Сарненської міської ради від 06 квітня 2022 року №124 «Про затвердження тарифів на платні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради у новій редакції» визнати таким, що втратило чинність.
  6. 6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника Сарненського міського голови Володимира МІЩЕНЮ та керуючого справами виконавчого комітету Сарненської міської ради Вячеслава ШИМКА.

 

 

 

Міський голова                                                                    Руслан СЕРПЕНІНОВ    

Прикріплені файли
277-pmsd-platni-poslugi.doc.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів