№675 від 07 грудня 2021 року "Про передачу в постійне користування земельної ділянки площею 0.3000 га (кадастровий номер 5620883000:01:002:0251) для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомо..."
Р І Ш Е Н Н Я
07 грудня 2021 року №675
Про передачу в постійне користування
земельної ділянки площею 0.3000 га
(кадастровий номер 5620883000:01:002:0251)
для будівництва та обслуговування будівель
закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги
КНП «Сарненський центр первинної
медико-санітарної допомоги»
Сарненської міської ради
Розглянувши звернення КНП «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради щодо надання в постійне користування земельної ділянки, керуючись ст.ст. 12, 92, 122, 123, 125, 126 Земельного кодексу України, п. 34 ч. 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», та за погодженням з постійними комісіями міської ради, міська рада
В И Р І Ш И Л А :
- Надати КНП «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради в постійне користування земельну ділянку площею 0.3000 га (кадастровий номер 5620883000:01:002:0251) для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги.
- КНП «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради право користування земельною ділянкою оформити відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
- КНП «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.
- Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, екології та природокористування (Пацукевич А.С.), а організацію виконання - на начальника відділу по управлінню природними ресурсами, регулювання земельних відносин та агропромислового розвитку Сарненської міської ради (Мацков О.В.).