, Головний редактор

№468 від 24 вересня 2021 року "Про передачу майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади з балансу комунального некомерційного підприємства «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради на б..."

     Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

24 вересня 2021 року                                                                                       № 468

 

Про передачу майна комунальної власності

Сарненської міської територіальної громади

з балансу комунального некомерційного

підприємства «Сарненська центральна районна

лікарня» Сарненської міської ради на баланс

комунального підприємства «Житлосервіс»

Сарненської міської ради

 

         У зв’язку із господарською необхідністю, беручи до уваги лист комунального некомерційного підприємства «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради №1038 від 21.09.2021р., керуючись статтею 137 Господарського Кодексу України, статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням із постійними комісіями міської ради, міська рада

 

                                      В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Безоплатно передати майно комунальної власності Сарненської міської територіальної громади з балансу КНП «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради на баланс КП «Житлосервіс» Сарненської міської ради, згідно з додатком.
  2. Доручити Сарненському міському голові створити комісію по передачі майна, визначеного пунктом 1 цього рішення, з балансу КНП «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради на баланс КП «Житлосервіс» Сарненської міської ради та оформити відповідні акти приймання-передачі.
  3. Керівнику КНП «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради оформити акт приймання-передачі основного засобу, зазначеного у додатку до цього рішення, і зняти його з балансу після належного оформлення акту приймання-передачі.
  4. Після затвердження Сарненським міським головою актів приймання-передачі КП «Житлосервіс» Сарненської міської ради збільшити статутний капітал підприємства на вартість переданого основного засобу, визначеного пунктом 1 цього рішення.
  5. Директору КП «Житлосервіс» Сарненської міської ради (Міську О.О.) передачу майна оформити згідно з вимогами діючого законодавства України та внести відповідні зміни до бухгалтерського обліку.
  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань бюджету, фінансів та соціальної політики (Шапірко М.М.), з економічних питань, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства та інвестиційного розвитку (М’якішев І.Ф.), а організацію виконання рішення на заступників міського голови Драганчука Т.М., Міщеню В.П.

 

 

Міський голова                                                                   Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

 

 

 

 

 

 

Додаток

до рішення міської ради від

від 24.09.2021 № 468

 

П Е Р Е Л І К

 

майна комунальної власності Сарненської територіальної громади,

що безоплатно передається з балансу КНП «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради на баланс КП «Житлосервіс» Сарненської міської ради

 

 

№ п/п

Назва об’єкта 

К-сть, шт.

Балансова вартість, грн

1

Автомобіль УАЗ 3962 Р№00460РО (та свідоцтво на реєстрацію)

1

29764,00

 

 

РАЗОМ:

 

29764,00

 

 

 

 

Секретар ради                                                                              Андрій МИЧКА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прикріплені файли
№468 від 24 вересня 2021 року "Про передачу майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади з балансу комунального некомерційного підприємства «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради на б...".doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми забезпечення депутатської діяльності депутатів Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про підготовку КП «Житлосервіс», КП «Екосервіс» до виконання робіт з благоустрою та озеленення території Сарненської міської територіальної громади у весняно-літній період 2024 року"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми «Комунальне майно» на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми стимулів для медичних працівників Сарненської міської територіальної громади на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про  схвалення змін до  Програми підготовки та підтримки підрозділів територіальної оборони, Збройних Сил України та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Сарненській міській територіальній гром"

Пошук документів