, Головний редактор

№483 від 24 вересня 2021 року "Про погодження КНП «Сарненська центральна районна лікарня»   Сарненської міської ради наміру передачі майна в оренду"

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

24 вересня 2021 року                                          № 483


Про погодження КНП «Сарненська

центральна районна лікарня»  

Сарненської міської ради наміру

передачі майна в оренду

 

         

Розглянувши клопотання комунального некомерційного підприємства «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради від 14.07.2021 року №874/1,  відповідно до Законів України «Про оренду державного та комунального майна» (зі змінами), Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 червня 2020 р. № 483 (зі змінами),  рішення Сарненської міської ради від 25.02.2021 №119 «Про включення об’єктів оренди комунальної власності Сарненської міської територіальної громади до переліків об’єктів, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду» (зі змінами), керуючись статтями 25, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями міської ради, міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Погодити комунальному некомерційному підприємству «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради намір передачі майна в оренду строком на 4 роки 11 місяців, а саме: частини вбудованого нежитлового приміщення травматологічного відділення комунального некомерційного підприємства «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради, площею 23,3 кв.м. за адресою: м. Сарни, вул. Я. Мудрого, 3, що перебуває на балансі Комунального некомерційного підприємства «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради.
  2. Затвердити умови і додаткові умови передачі майна в оренду, а саме: частини вбудованого нежитлового приміщення травматологічного відділення комунального некомерційного підприємства «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради, площею 23,3 кв.м. за адресою: м. Сарни, вул. Я. Мудрого, 3.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з економічних питань, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства та інвестиційного розвитку (М’якішев І. Ф.), а організацію виконання рішення – на заступника міського голови Міщеню В. П.

 

 

Міський голова                                                                                 Руслан СЕРПЕНІНОВ




   Додаток 1  до рішення міської ради

                                                                                                                                               від  24.09.2021 №  483

Умови та додаткові умови передачі в оренду

 частини вбудованого нежитлового приміщення травматологічного відділення

комунального некомерційного підприємства «Сарненська центральна районна лікарня», площею 23,3 кв.м.  за адресою:

Рівненська область, місто Сарни, вулиця Ярослава Мудрого, 3.

 

Умови оренди :

 

Назва об’єкта оренди – частина вбудованого нежитлового приміщення травматологічного відділення комунального некомерційного підприємства «Сарненська центральна районна лікарня».

 

Адреси об’єкта оренди :

 

 -  частина вбудованого нежитлового приміщення травматологічного відділення комунального некомерційного підприємства «Сарненська центральна районна лікарня», площею 23,3 кв.м., розташована за адресою: Рівненська область, місто Сарни, вул. Ярослава Мудрого, 3.

Згідно з рішенням Сарненської міської ради від 25.02.2021 № 119 «Про включення об’єктів оренди комунальної власності Сарненської міської територіальної громади до переліків об’єктів, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду» (зі змінами) об'єкт включений до Переліку об'єктів, щодо яких прийнято рішення про намір передачі майна в оренду із проведенням аукціону. Перелік першого типу.

Балансоутримувач – комунальне некомерційне підприємство «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради, код ЄДРПОУ 01999796.

Розмір річної орендної плати встановлюється на рівні 12 відсотків вартості об’єкта оренди.

 

Додаткові умови оренди :

  • строк оренди – 4 роки 11 місяців;
  • цільове призначення об’єкта оренди за пропозицією балансоутримувача – не може бути використаний за будь-яким цільовим призначенням відповідно до пункту 29 Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2021 р. №483. Використовується для розміщення аптеки;
  • Орендар має право за письмовою згодою уповноваженого органу управління, до сфери управління якого належить балансоутримувач, передати в суборенду комунальне майно;
  • належність об’єктів оренди до пам’яток культурної спадщини - не належить;
  • використання об’єктів оренди за цільовим призначенням – розміщення аптеки;
  • відшкодування витрат балансоутримувачу на утримання орендованого майна та відшкодування наданих комунальних послуг з умовою недопущення утворення заборгованості по наданих послугах;
  • утримання в належному технічному стані конструктивних елементів об’єкта оренди та прилеглої території, підтримання привабливого зовнішнього вигляду та благоустрою прилеглої території, забезпечення дотримання санітарно-екологічних норм, протипожежних заходів та заходів цивільної безпеки відповідно до вимог Закону України «Про благоустрій населених пунктів», забезпечення умов праці;
  • здійснення невід’ємних поліпшень об’єкта оренди можливе тільки у разі прийняття рішення Сарненською міською радою про надання згоди на здійснення невід’ємних поліпшень комунального майна;
  • здійснення поточного та/або капітального ремонту можливе за згодою балансоутримувача об’єкта оренди.

 

 

Секретар ради                                                                                              Андрій МИЧКА

 

 

Прикріплені файли
№483 від 24 вересня 2021 року "Про погодження КНП «Сарненська центральна районна лікарня»   Сарненської міської ради наміру передачі майна в оренду".doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про  роботу Служби у справах дітей Сарненської міської ради щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх на території Сарненської міської територіальної громади"

Пошук документів