, Головний редактор

№581 від 30 листопада 2021 року "Про передачу матеріальних цінностей з балансу КНП «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради"

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

30 листопада 2021 року 

                                         № 581

 

Про передачу матеріальних цінностей

з балансу КНП «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради

 

 

     На підставі листа КНП «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради від 08.11.2021 № 1185, відповідно до статей 136, 137 Господарського кодексу України,  статей 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням із постійними комісіями міської ради, міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Безоплатно передати матеріальні цінності комунальної власності Сарненської міської територіальної громади, зазначені в додатку до цього рішення, з балансу КНП «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради на баланс та в оперативне управління КП «САРНИ- АРЕНА» Сарненської міської ради.
  2. Безоплатно передати матеріальні цінності комунальної власності Сарненської міської територіальної громади, зазначені в додатку до цього рішення, з балансу КНП «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради на баланс та в господарське відання КП «Сарнитеплосервіс» Сарненської міської ради.
  3. Доручити КП «САРНИ-АРЕНА» Сарненської міської ради створити комісію по передачі матеріальних цінностей, визначених додатком до цього рішення, з балансу КНП «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради на баланс та в оперативне управління КП «САРНИ- АРЕНА» Сарненської міської ради та оформити відповідні акти приймання-передачі.
  4. Доручити КП «Сарнитеплосервіс» Сарненської міської ради створити комісію по передачі матеріальних цінностей, визначених додатком до цього рішення, з балансу КНП «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради на баланс та в оперативне управління КП «Сарнитеплосервіс» Сарненської міської ради та оформити відповідні акти приймання-передачі.
  5. Керівникам комунальних підприємств Сарненської міської ради передачу матеріальних цінностей оформити згідно з вимогами діючого законодавства України та внести відповідні зміни до бухгалтерського обліку.
  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з економічних питань, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства та інвестиційного розвитку (М’якішев І.Ф.), а організацію виконання – на заступників міського голови            Міщеню В.П. та Драганчука Т.М.

 

 

 

Міський голова                                                                    Руслан СЕРПЕНІНОВ

                                                                  


                                                                   Додаток

до рішення Сарненської міської ради

30.11.2021 № 581

 

 

Перелік матеріальних цінностей, які передаються на баланс та в оперативне управління КП «САРНИ-АРЕНА» Сарненської міської ради, господарське відання КП «Сарнитеплосервіс» Сарненської міської ради

№ п\п

Найменування

Од.вим.

Кількість

Кому передається

Сума, грн.

1.

Котел твердопаливний БУРАН 700 м

шт.

1

КП «Сарнитепло-сервіс» Сарненської міської ради

155000,00

(первісна вартість)

2.

Брикети торфові

т

18,7

КП «САРНИ-АРЕНА» Сарненської міської ради

28680,56

Разом

183680,56 грн.

 

 

Секретар ради                                                                                   Андрій Мичка

 


Прикріплені файли
581.doc.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про звіт щодо виконання бюджету Сарненської міської територіальної громади   за І квартал 2024 року"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про схвалення Програми розвитку земельних відносин і охорони земель Сарненської міської територіальної громади на 2025 – 2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про схвалення Програми підтримки творчих колективів, аматорських об’єднань, виконавців, митців, діячів культури, учнів мистецьких шкіл, місцевих авторів  громади на  2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Цепцевицького старостинського округу №7"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Ремчицького старостинського округу №6"

Пошук документів