, Головний редактор

№582 від 30 листопада 2021 року "Про передачу індивідуально визначеного майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади в оперативне управління Сарненському ліцею № 4 Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської"

Р І Ш Е Н Н Я

 

30 листопада 2021 року 

                                            № 582

 

Про передачу індивідуально визначеного майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади в оперативне управління Сарненському ліцею № 4 Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області

 

 

     Відповідно до статті 137 Господарського кодексу України, на підставі статей 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням із постійними комісіями міської ради, міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Передати індивідуально визначене майно комунальної власності Сарненської міської територіальної громади, зазначене у додатку 1 до цього рішення, на баланс та в оперативне управління Сарненському ліцею № 4 Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області.

2.Сарненській міській раді здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо передачі на баланс та в оперативне управління індивідуально визначеного майна, зазначеного у додатку   до цього рішення.

  1. Сарненському ліцею № 4 Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області взяти на баланс та в оперативне управління індивідуально визначене майно, зазначене у додатку до цього рішення.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з економічних питань, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства та інвестиційного розвитку (М’якішев І.Ф.), а організацію виконання – на заступників міського голови  Міщеню В.П., Драганчука Т.М.

 

Міський голова                                                                    Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

Додаток

до рішення Сарненської міської ради

30.11.2021 №  582

 

 

Перелік індивідуально визначеного майна, що передається на баланс та  в оперативне управління Сарненському ліцею № 4 Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області

 

 


п/п

Рахунок

Матеріальні

активи

кількість шт.

1

2

3

4

1

1812

Засіб токен

3

 

 

 

Всього:  3

 

 

 

Секретар ради                                                                                   Андрій Мичка

Прикріплені файли
582.doc.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про  схвалення  Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про схвалення Програми надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку на 2025 - 2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про відмову у наданні статусу дитини, яка  постраждала  внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, Шелайкіній Софії Владиславівні"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про надання статусу дитини-сироти "

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про надання статусу дитини-сироти"

Пошук документів