, Адміністратор

№241 від 28 травня 2021 року "Про погодження наміру щодо передачі нерухомого майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади в оренду та затвердження умов і додаткових умов щодо його передачі "

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

28 травня 2021 року 

                                        № 241

 

Про погодження наміру щодо передачі нерухомого майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади в оренду та затвердження умов і додаткових умов щодо його передачі

 

 

 

Розглянувши звернення публічного акціонерного товариства «Сарнифармація» щодо наміру оренди частини першого поверху адмінприміщення, розташованого по вул.Першотравневій,44 в с.Велике Вербче Сарненського району, з метою погодження наміру Сарненської міської ради щодо передачі нерухомого майна комунальної власності в оренду та затвердження умов і додаткових умов передачі цього майна, керуючись Законом України «Про оренду державного та комунального майна» (зі змінами), Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 №483 (зі змінами), на підставі статей 25, 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями міської ради, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Погодити намір Сарненської міської ради щодо передачі нерухомого майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади – частини першого поверху адмінприміщення, розташованого по вул.Першотравневій,44 с.Велике Вербче Сарненського району, в оренду.
  2. Затвердити умови і додаткові умови передачі в оренду майна, зазначеного в пункті 1 цього рішення, згідно з додатком.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансів та соціальної політики (М. Шапірко) та заступника міського голови В.Міщеню.

 

Міський голова                                                                    Руслан СЕРПЕНІНОВ
                                                                       Додаток

до рішення Сарненської міської ради

від   28.05.2021 № 241

 

Умови і додаткові умови передачі в оренду частини першого поверху адмінприміщення, розташованого по вул.Першотравневій,44 с.Велике Вербче Сарненського району

Умови оренди :

Назва об’єкта оренди – частина адмінприміщення.

Адреса об’єкта оренди - вул.Першотравнева, 44 с.Велике Вербче Сарненського району, 34531.

Згідно рішення Сарненської міської ради від 25.02.2021 № 119 «Про включення об’єктів оренди комунальної власності Сарненської міської територіальної громади до переліків об’єктів, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду» (із змінами) об'єкт включений до Переліку об'єктів, щодо яких прийнято рішення про намір передачі майна в оренду із проведенням аукціону. Перелік першого типу.

Опис об’єкта – загальна площа частини приміщення, що здається в оренду – 52, 9 кв.м., частина першого поверху двоповерхової цегляної будівлі.

Балансоутримувач – Сарненська міська рада, код ЄДРПОУ 04057770.

Стартова місячна орендна плата –в розрахунку за місяць оренди та становить 1 відсоток вартості об’єкта оренди, визначеної відповідно до статті 8 Закону України «Про оренду державного та комунального майна».

Додаткові умови оренди :

  • строк оренди – 3 роки;
  • цільове призначення об’єкта за пропозицією балансоутримувача - для розміщення аптеки;
  • майно не може бути передане в суборенду п.3 ст.15 ЗУ «Про оренду державного та комунального майна»;

 

  • належність об’єкта оренди до пам’яток культурної спадщини - не належить;
  • використання об’єкта оренди за цільовим призначенням - для розміщення аптеки;
  • відшкодування витрат балансоутримувачу на утримання орендованого майна та відшкодування наданих комунальних послуг з умовою недопущення утворення заборгованості по наданих послугах;
  • утримання в належному технічному стані Об’єкта оренди та прилеглої території, підтримання привабливого зовнішнього вигляду та благоустрою прилеглої території, забезпечення дотримання санітарно-екологічних норм, протипожежних заходів та заходів цивільної безпеки відповідно до вимог Закону України «Про благоустрій населених пунктів», забезпечення умов праці.

 

Секретар ради                                                                                   Андрій Мичка

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про схвалення Програми підтримки творчих колективів, аматорських об’єднань, виконавців, митців, діячів культури, учнів мистецьких шкіл, місцевих авторів  громади на  2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Цепцевицького старостинського округу №7"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Ремчицького старостинського округу №6"

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністюна 2025-2027 роки  

Пошук документів