, Адміністратор

Молодь Сарненської громади, з твоїм днем!

Прийміть вітання сьогодні у День молоді, юні тілом і душею люди, зі святом!

Якими є юнаки та дівчата нашої громади? Що турбує, які цілі перед ними стоять? Відповіді на ці питання дає круговерть щоденного життя нашого краю, цілий вир динамічних подій. Бо коли ще, якщо не в юності, встигати все, мати амбіції, вірити, що можна навчитись і пізнати розмаїття сучасного світу? Та й коли ще мріяти, якщо не в молоді роки?!

Безперечно, молодь громади - орієнтир руху, стимул до розвитку її мешканців. Саме завдяки цікавим, неочікуваним, неординарним підходам молодих амбітних людей ми розвиваємось, ростемо та ставимо недосяжні, на перший погляд, цілі і досягаємо їх.

Щиро віримо, що усе, що відбувається у громаді, - для змін на краще. Сила громади - у поєднанні прагнень і дій. А сьогодні ми, мешканці громади, єдині у тому, що віримо всі разом, спільно, у щасливе майбутнє нашої молоді! Задля перемін на краще живемо й працюємо!

Бажаю вам жити яскраво, повноцінно, цікаво, і надалі сягати недосяжного! Майте чітку визначеність у виборі, будьте незалежними від стереотипів! Саме у ваших, молоді мешканці, руках - розквіт нашої громади та країни! Вірю, що ви реалізуєте знання, уміння, таланти, увесь потенціал! Зичу міцного здоров’я та снаги!

З повагою

Сарненський міський голова

Руслан СЕРПЕНІНОВ.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про схвалення Програми підтримки творчих колективів, аматорських об’єднань, виконавців, митців, діячів культури, учнів мистецьких шкіл, місцевих авторів  громади на  2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Цепцевицького старостинського округу №7"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Ремчицького старостинського округу №6"

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністюна 2025-2027 роки  

Пошук документів