, Адміністратор

Оновлене приймальне відділення - до послуг населення північних районів Рівненщини

Сьогодні у КНП "Сарненська центральна районна лікарня" Сарненської міської ради відкрили оновлене приймальне відділення. Реконструйоване за сучасними вимогами і стандартами приміщення та нове обладнання дадуть можливість здійснювати оперативну діагностику та, не втрачаючи дорогоцінного часу в екстренних випадках, надавати невідкладну допомогу для порятунку пацієнтів. Адже у ньому є ізоляційна, інфекційна та рентген кімнати, а ще операційна й лабораторія. Окрім цього, оформлена боксована кімната для інфекційних хворих і спеціальне крите приміщення для заїзду швидких допомог.

Про переваги переобладнаного приймального відділення, під час урочистого відкриття, говорили керівники області, району та громад.

До слова, раніше у цьому приміщенні функціонував дитячий терапевтичний корпус, який потребував ремонту. А у 2020-21 роках, завдяки Програмі Президента України «Велике будівництво», вдалося оновити дитячий терапевтичний корпус (на верхніх поверхах) та реконструювати багатофункційне приймальне відділення, на першому поверсі, загальною площею 844 квадрати.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про схвалення змін до Програми  підтримки спортсменів, тренерів, спортивних команд Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Переходько Валентини Степанівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради дитини-сироти Диптана Дмитра Сергійовича"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Мороза Володимира Гавриловича про переведення його сина Мороза Юрія Володимировича з загальної черги квартирного обліку у позачергову"

Пошук документів