, Адміністратор

У Cарненській громаді працює моніторингова група Міністерства розвитку громад та територій України

Свою роботу група Мінрегіону розпочала з інспектування об’єктів «Великого Будівництва», які реалізовуються на території населених пунктів громади. Сарненський міський голова Руслан Серпенінов сьогодні працював спільно зі спеціалістами групи.

Оглянули як виконується будівництво загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів на вул.Нова,38 у селі Цепцевичі та як реконструюють приймальне відділення КНП "Сарненська центральна районна лікарня".

Робоча група, загалом, перевіряє об’єкти на відповідність державним будівельним нормам, зокрема, в частині безпеки експлуатації, інклюзивності та новітніх стандартів у розвитку соціальної інфраструктури. В результаті цієї роботи не тільки виявляються проблемні місця в процесі проведення будівельних робіт, але й координуються зусилля всіх причетних сторін та організацій задля успішного завершення проектів у заплановані терміни. Також, фахівці з технічного нагляду, в процесі перевірки, оцінюють якість будівництва, матеріали, які використовують підрядники, а також дотримання термінів виконання держзамовлення.

Після завершення огляду, інспектор з технічного нагляду моніторингової групи з Мінрегіону зазначив, що приймальне відділення «Сарненської ЦРЛ» - одне з кращих реконструйованих відділень у державі.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/sarnyrada/posts/5665795710158689

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про участь матері у вихованні дитини"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про затвердження комунальному підприємству «Сарнитеплосервіс» Сарненської міської ради розрахунку обсягу заборгованості різниці в тарифах на теплову енергію, що вироблялася, транспортувалася та постачалась населенню"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про затвердження комунальному підприємству Сарненської міської ради «Екосервіс» розрахунку обсягу заборгованості різниці в тарифах на послуги з централізованого водовідведення"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про схвалення Програми відшкодування комунальним підприємствам  Сарненської міської ради різниці в тарифах на послуги з централізованого водовідведення, послуги з централізованого опалення та на теплову енергію "

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про схвалення Програми підтримки державної політики у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів на 2024 рік"

Пошук документів