, Головний редактор

ГЕРОЇЧНА БОРОТЬБА НАШИХ ВОЯКІВ УПА ЗА ВІЛЬНУ УКРАЇНУ


    Сьогодні, 25 жовтня, усі присутні почули напрочуд дивовижні історії про справжніх героїв української нації, які щоразу надихають і додають оптимізму, що так необхідний нам у час боротьби з російським окупантом. І таких історій чимало завдяки  дослідженням краєзнавців нашої Сарненської громади. На жаль, більшість історій є трагічними. Борців за незалежність навіть забороняли хоронити. Про славне минуле наших сміливих, винахідливих вояків УПА, які загинули у нерівному бою з військами НКВС, слухали сьогодні на хуторі Рихта Кричильського старостинського округу. Місцеві краєзнавці збирали історії про загиблих воїнів протягом багатьох років, і тепер про них можна прочитати в книзі «Кричильські барви», яку написав уродженець села Кричильськ Юрій Бовкун. 

     За дорученням очільника громади Руслана Серпенінова, Подякою Сарненського міського голови нагородили Віту Питель, Юрія Бовкуна та Володимира Басистого за участь і творчу співпрацю у проведенні патріотичного проєкту «Під прапором УПА». 

     Боротьба триває! І ми маємо пам‘ятати, якою ціною наша нація виборює свою незалежність. Віримо, що український народ сильний та незламний, і тільки разом з Божою допомогою, мужністю та стійкістю наших воїнів вистоїмо і переможемо підлого ворога. Пам‘ять про загиблих вояків УПА та сучасних Героїв вшанували хвилиною мовчання🕯️

     Разом ми сила!

     Тяжко… як і колись, та ми знаємо, що попереду Перемога та Славне майбутнє України🇺🇦✊💛


ВІДЕО

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів