, Головний редактор

ШАНОВНА САРНЕНСЬКА ГРОМАДО!



         Вітаю усіх Вас зі святом Покрови Пресвятої Богородиці, Днем Українського козацтва, Днем захисників і захисниць України та черговою річницею створення Української повстанської армії. Усі ці, вагомі для держави і кожного з нас віхи, на тлі визвольної війни, наповнені особливо важливим змістом. Упродовж багатьох століть волелюбні козаки та вояки Української повстанської армії боролися за волю та свободу, зі зброєю в руках боронили рідну землю та віру під покровительством Божої Матері.

         Як і в часи героїчної боротьби Українського козацтва і вояків УПА, так і сьогодні вірні сини і доньки України виборюють право бути вільними, захищаючи територіальну цілісність України. Бійці Збройних Сил України віддають за незалежність нашої держави найдорожче - своє життя. Низько схиляємо голови перед світлою пам'яттю  загиблих. Вшановуючи міцність духу наших славних предків, ми сьогодні пишаємося хоробрістю сучасних героїв - ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНСЬКОЇ ЗЕМЛІ.

         Нехай день 14 жовтня ще міцніше утвердить нашу віру й прагнення якнайшвидше подолати жорстоку навалу агресивного окупанта! Нехай ПОКРОВА Пресвятої Богородиці відведе лихо від кожного українського воїна та вбереже всю нашу землю від  кровопролиття та руйнувань. Бажаю, щоб здоров'я, мир, щастя, радість і добро були завжди в кожній родині. І нехай швидше здійсниться наша велика спільна головна мрія – ПЕРЕМОГТИ І ЖИТИ під чистим мирним небом України!

З повагою
Сарненський міський голова
Руслан СЕРПЕНІНОВ

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про  схвалення  Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про схвалення Програми надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку на 2025 - 2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про відмову у наданні статусу дитини, яка  постраждала  внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, Шелайкіній Софії Владиславівні"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про надання статусу дитини-сироти "

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про надання статусу дитини-сироти"

Пошук документів