, Головний редактор

ПОДЯКА ТИМ, ХТО ЗА ШВЕЙНИМИ МАШИНАМИ ДОПОМАГАЄ ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ У БОРОТЬБІ ІЗ ВОРОГОМ

     Від 24 лютого в нас, українців, з’явилася одна спільна мета - Перемогти у війні, тому кожен з нас почав діяти на своєму фронті. Наші волонтерки, серед яких: вчителі шкіл, вихователі закладів дошкільної освіти нашої громади, переселенці та небайдужі жителі, і дотепер працюють за швейними машинами, сподіваючись на те, що кожен пошитий бронежилет чи деталь амуніції допоможе врятувати життя синів і дочок України та перемогти підлого ворога.
     Тож волонтерок швейного цеху нагородили Подякою командування і особового складу військової частини А0252.
     Дякуємо всім вам за активну громадянську позицію та допомогу у боротьбі із ворогом. У цей важкий для нас усіх час вкотре переконуємося, що Армія і Народ – єдині.
     Віримо, що зовсім скоро прийде час, коли будемо лише згадувати про те, як впевнено крок за кроком ми разом йшли до Перемоги!

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про схвалення Програми підтримки творчих колективів, аматорських об’єднань, виконавців, митців, діячів культури, учнів мистецьких шкіл, місцевих авторів  громади на  2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Цепцевицького старостинського округу №7"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Ремчицького старостинського округу №6"

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністюна 2025-2027 роки  

Пошук документів