, Головний редактор

СПОЖИВАЄМО ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ ЕКОНОМНО



     Шановні мешканці громади, дякуємо усім, хто вчора відповідально поставився до звернення міської ради щодо зменшення об’ємів електроспоживання, тим самим підтримав нашу державу у боротьбі з ворогом.  

 

     Як всім відомо з офіційних джерел, у деяких регіонах України почали використовувати віялові відключення електроенергії, оскільки стабілізувати енергосистему по всій території нашої країни ще не вдалося. З метою уникнення практики планових відключень, знову звертаємося до жителів та підприємств, установ, організацій громади з проханням і надалі свідомо ставитися до споживання електрики з 7-00 до 23-00 та зменшити використання найбільш енергомістких приладів.  


     Ситуація залишається складною, але контрольованою. Тож відсьогодні буде відсутнє вуличне освітлення та з 21.00 освітлення під’їздів багатоквартирних житлових будинків громади, допоки не буде досягнуто стабілізації енергосистеми країни. 


      І пам’ятайте: чим більше ви сьогодні зекономили електроенергії, тим менше аварійних відключень відбудеться. 

 

     Тільки разом ми зможемо подолати наслідки руйнувань критичної інфраструктури, завдані країною-агресором росією!

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про  роботу Служби у справах дітей Сарненської міської ради щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх на території Сарненської міської територіальної громади"

Пошук документів