, Головний редактор

СПІВПРАЦЮ ЩОДО  ТРАНСПЛАНТОЛОГІЇ 

СПІВПРАЦЮ ЩОДО 
ТРАНСПЛАНТОЛОГІЇ 
   обговорили на робочій зустрічі Сарненський міський голова Руслан Серпенінов з представниками Національного інституту хірургії та трансплантології ім. О.О. Шалімова
   На зустрічі-знайомстві Руслан Серпенінов, Олег Вівсяник (директор  департаменту цивільного захисту та охорони здоров’я населення Рівненської обласної державної адміністрації), Олександр  Нестеренко (керівник ЦРЛ), Артур Габрієлян (завідувач відділу трансплантації та хірургії серця), Олександр Гриненко (завідувач відділу трансплантації та хірургії печінки), Роман Зацаринний (завідувач відділення інтенствної терапії) та Руслан Салютін (заступник директора інституту, доктор медичних наук) погодили підписання у майбутньому меморандуму про співпрацю Сарненської ЦРЛ із цим інститутом.
Обумовили й перші кроки для впровадження роботи представників інституту. За попередніми домовленостями, планують суттєво змінити роботу кардіологічного центру, неврологічного та хірургічного відділень Сарненської ЦРЛ. 
   А ще під час зустрічі виставили орієнтири подальшого розвитку медичної галузі громади.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про схвалення Програми підтримки творчих колективів, аматорських об’єднань, виконавців, митців, діячів культури, учнів мистецьких шкіл, місцевих авторів  громади на  2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Цепцевицького старостинського округу №7"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Ремчицького старостинського округу №6"

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністюна 2025-2027 роки  

Пошук документів