, Головний редактор

ВИКОНАННЯ, ПЕРСПЕКТИВИ БЮДЖЕТУ ГРОМАДИ, ЗМІНИ ДО ЦІЛЬОВИХ ПРОГРАМ ТА ВІДНОВЛЕННЯ РОБОТИ ЗДО № 8 «ВЕСЕЛКА»

ВИКОНАННЯ, ПЕРСПЕКТИВИ БЮДЖЕТУ ГРОМАДИ, ЗМІНИ ДО ЦІЛЬОВИХ ПРОГРАМ ТА ВІДНОВЛЕННЯ РОБОТИ ЗДО № 8
«ВЕСЕЛКА»
   обговорили під час останнього засідання виконавчого комітету Сарненської міської ради вчора, 31 травня
   Розпочали засідання з урочистого нагородження багатодітних матерів державними відзнаками «Мати-героїня» та посвідченнями до них. Матерями - героїнями офіційно стали 5 мешканок громади. Почесне звання присвоїли відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського.
   Міський голова Руслан Серпенінов разом з начальником районної військової адміністрації Олександром Коханом привітали жінок, звернулись зі словами вдячності за виховання достойних юних громадян, побажали міцного здоров’я, злагоди в родинах під мирним рідним небом.
   Загалом на засіданні виконкому розглянули 40 питань (включаючи «Різне»), що стосуються різних сфер життєдіяльності міської територіальної громади.
   Значну увагу відвели звіту щодо виконання бюджету Сарненської міської територіальної громади за січень-березень 2022 року. Внесли зміни до бюджету на 2022 рік та до деяких цільових програм. Зокрема, до Програми підготовки територіальної оборони та місцевого населення до участі в русі національного спротиву у Сарненській міській територіальній громаді на 2022-2024 роки. Ці зміни зумовлені необхідністю додаткового фінансування потреб тероборони у час війни.
   Також, визначили основні орієнтири стосовно покращення благоустрою та озеленення територій комунальних підприємств Сарненськоі міської ради у весняно-літній період цього року. Мова йде про КП «Екосервіс» та «Житлосервіс». За тим, повернулися до підведення підсумків проведення КП «Сарнитеплосервіс» опалювального періоду та обговорили заходи щодо підготовки до наступного сезону.
   Окремі рішення виконкому стосуються роботи чергових груп у ЗДО № 8 «Веселка» та діяльності КП «Центр дитячої та юнацької творчості» для дітей в умовах воєнного стану. Відтак, вже відсьогодні, з 1 червня, вихованців дитсадків міста чекають вихователі в садочку, з режимом роботи з понеділка по п’ятницю з 8.30 до 12.30. Першочергово відвідуватимуть садок діти працівників критичної інфраструктури. Також щоденно відчинені перед дітлахами громади двері Центру дитячої та юнацької творчості.
Виконавчий комітет розглянув звернення мешканців громади, прийняв відповідні рішення, та ряд інших питань.
Насамкінець Сарненський міський голова Руслан Серпенінов поінформував присутніх на засіданні про роботу, яка ведеться на території громади в час війни.
   Детально, про всі роботи, які виконуються у Сарненській громаді, інформують офіційні Telegram-канал та Facebook-сторінка Сарненської міської ради.
Більше у відео.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми забезпечення депутатської діяльності депутатів Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про підготовку КП «Житлосервіс», КП «Екосервіс» до виконання робіт з благоустрою та озеленення території Сарненської міської територіальної громади у весняно-літній період 2024 року"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми «Комунальне майно» на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми стимулів для медичних працівників Сарненської міської територіальної громади на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про  схвалення змін до  Програми підготовки та підтримки підрозділів територіальної оборони, Збройних Сил України та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Сарненській міській територіальній гром"

Пошук документів