, Головний редактор

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

Згідно вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, оприлюднюється  проєкт рішення Сарненської міської ради «Про тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд з метою провадження підприємницької діяльності на території Сарненської міської територіальної громади», розроблений  відділом управління комунальною власністю управління житлово-комунального господарства, транспорту, містобудування, архітектури та управління комунальною власністю Сарненської міської ради.

Проєкт спрямований на організацію порядку розміщення та функціонування тимчасових споруд з використанням окремих елементів благоустрою комунальної власності на території Сарненської міської територіальної громади   з метою отримання надходжень до бюджету Сарненської міської територіальної громади  і передбачає:

- збереження окремих елементів благоустрою комунальної власності на території Сарненської міської територіальної громади;

- ефективне використання окремих елементів благоустрою комунальної власності;

- створення рівноправних ринкових умов для здійснення підприємницької діяльності всіх суб'єктів господарювання;

- залучення коштів до бюджету Сарненської міської територіальної громади.

Проєкт рішення та аналіз його регуляторного впливу розміщено на офіційному сайті Сарненської міської ради https://sarny-rada.gov.ua/.

З текстом проєкту рішення та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися також у відділі управління комунальною власністю управління житлово-комунального господарства, транспорту, містобудування, архітектури та управління комунальною власністю Сарненської міської ради за адресою:   м. Сарни, вул. Широка, 31. Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються у письмовій формі  протягом  одного місяця з дня оприлюднення даного проєкту регуляторного акта на адресу розробника: 34500 м. Сарни, вул. Широка, 31, відділ управління комунальною власністю управління житлово-комунального господарства, транспорту, містобудування, архітектури та управління комунальною власністю Сарненської міської ради, начальник відділу Шостак Яна Сергіївна, тел. (03655) 35716, або на електронну адресу smr@sarny-rada.gov.ua з приміткою «у відділ управління комунальною власністю управління житлово-комунального господарства, транспорту, містобудування, архітектури та управління комунальною власністю Сарненської міської ради (Шостак Я.С.)».

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
23 квітня 2024
№ від 23 квітня 2024 року "Про затвердження подання до суду про призначення опікуна для недієздатної особи"

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Квітень
23 квітня 2024
№ 87 від 19 квітня 2024 року "Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості наданих послуг на поточний ремонт котельні адмінприміщення Люхчанської сільської ради Сарненського району Рівненської області"

Документи → Проєкти рішень ради
23 квітня 2024
Про затвердження Програми запобігання виникненню, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та протидії пожежам у природних екосистемах Сарненської міської територіальної громади на 2025 – 2027 роки

Документи → Проєкти рішень ради
23 квітня 2024
Про  затвердження  Програми  цивільного захисту населення   Сарненської міської територіальної  громади на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
23 квітня 2024
№ від 23 квітня 2024 року "Про  схвалення Програми цивільного захисту населення Сарненської міської територіальної  громади на 2025 - 2027 роки"

Пошук документів