, Адміністратор

№315 від 16 червня 2021 року «Про розгляд звернення ФОП (особа) щодо розміщення пересувної тимчасової споруди торгівельного призначення для провадження підприємницької діяльності по вул. Широка (в сквері) в м. Сарни»

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

16 червня 2021 року                                                                                            № 315

 

«Про розгляд звернення ФОП (особа) щодо

розміщення пересувної тимчасової споруди

торгівельного призначення для провадження

підприємницької діяльності по вул. Широка

(в сквері) в м. Сарни»

 

Розглянувши звернення ФОП (особа) про надання дозволу на розміщення пересувної тимчасової споруди торгівельного призначення для провадження підприємницької діяльності по вул. Широка (в сквері) в м. Сарни, керуючись статтею 28, частина 6 статті Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядком розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, затвердженим наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 21.10.2011 № 244, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 22.11.2011 №1330/20068, виконавчий комітет міської ради

                                                           В И Р І Ш И В:

 

  1. Визначити можливим розміщення пересувної тимчасової споруди торгівельного призначення для провадження підприємницької діяльності по вул. Широка (в сквері) в м. Сарни, згідно наданих проекних пропозицій.

 

  1. ФОП (особа) звернутись до відділу архітектури та містобудування управління житлово-комунального господарства,  транспорту, містобудування, архітектури та управління комунальною власністю Сарненської міської ради щодо визначення відповідності намірів розташування тимчасової споруди будівельним, пожежним, санітарним нормам та отримання паспорта прив’язки об’єкта.

 

  1. ФОП (особа) звернутися в Сарненське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області та подати заяву про державну реєстрацію потужності як оператора ринку харчових продуктів (у разі здійснення торгівлі харчовими продуктами).

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Володимира Міщеню.

 

Міський голова                                                                                       Руслан СЕРПЕНІНОВ

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про  роботу Служби у справах дітей Сарненської міської ради щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх на території Сарненської міської територіальної громади"

Пошук документів