, Адміністратор

№381 від 29 жовтня 2020 року "Про розгляд звернення гр. (особа)щодо розміщення п’яти зблокованих тимчасових спорудторгівельного призначення для провадження підприємницької діяльності на земельнійділянці по вул. Белгородська, --- в м. Сарни"

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

29 жовтня 2020 року                                                                                                             № 381

 

«Про розгляд звернення гр. (особа)щодо

розміщення  п’яти зблокованих тимчасових споруд

торгівельного призначення для провадження

підприємницької діяльності на земельній

ділянці по вул. Белгородська, --- в м. Сарни»

 

Розглянувши звернення громадянина (особа)  про надання дозволу на розміщення п’яти зблокованих тимчасових споруд торгівельного призначення для провадження підприємницької діяльності на земельній ділянці , що перебуває у приватній власності ТОВ «Сарненський хлібозавод» по вул. Белгородська, --- в м. Сарни, беручи до уваги доручення ТОВ «Сарненський хлібозавод» від 02.10.2020.№71/01.03-20, керуючись статтею 28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядком розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, який затверджений наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 21.10.2011 № 244, зареєстрований в Міністерстві юстиції України 22.11.2011   №1330/20068, враховуючи рекомендації міжвідомчої комісії при виконавчому комітеті Сарненської міської ради, виконком міської ради

 

                                                           В И Р І Ш И В:

 

  1. Визначити можливим розміщення п’яти зблокованих тимчасових споруд торгівельного призначення для провадження підприємницької діяльності на земельній ділянці , що перебуває у приватній власності ТОВ «Сарненський хлібозавод» по вул. Белгородська, --- в м. Сарни, за умови відповідності намірів її розташування державним будівельним нормам.

 

  1. Громадянину (особа) звернутись до відділу архітектури, містобудування, інфраструктури, житлово-комунального господарства, енергетики та захисту довкілля Сарненської районної державної адміністрації щодо визначення відповідності намірів розташування тимчасових споруд будівельним, пожежним, санітарним нормам та отримання паспорта прив’язки об’єкта.

 

  1. Громадянину (особа) звернутися в Сарненське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області та подати заяву про державну реєстрацію потужності як оператора ринку харчових продуктів (у разі здійснення торгівлі харчовими продуктами).

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Хомича В.А. та начальника відділу ЖКГ і розвитку території Козярчука Ю.Я.

 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                                        СВІТЛАНА УСИК

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про  роботу Служби у справах дітей Сарненської міської ради щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх на території Сарненської міської територіальної громади"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про надання дозволу на вчинення правочину"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про надання дозволу на вчинення правочину"

Пошук документів