, Головний редактор

ОБ’ЄДНАЛА ІДЕЯ - ДОПОМОГТИ АРМІЇ 

ОБ’ЄДНАЛА ІДЕЯ
- ДОПОМОГТИ АРМІЇ 
Саме так можна сказати про спільний проєкт міської ради з власниками бренду “Jatin”, подружжям Тетяни і Андрія Мартинюків, у якому реалізували пошиття бронежилетів на одному з комунальних підприємств Сарненськоі міської ради. Про те, як підтримали ініціативу міської ради - виготовляти плитоноски для воїнів, з чого почалась зацікавленість до пошиття елементів військової амуніції, який мають досвід у цій справі, як працювали над виготовленням 500 бронежилетів та багато інших моментів роботи - розповідають Тетяна та Андрій Мартинюки.
Проєкт реалізували за кошти бюджету громади. Собівартість однієї плитоноски - 790 грн. 61 коп., а плитоноски у комплекті бронежилета 4 класу захисту - 7000 грн. Окрім пошиття 500 плитоносок, було організовано закупівлю фурнітури, 300 комплектів бронепластин. Всю амуніцію передано для потреб різних підрозділів ЗСУ.
Зразок плитоноски виробництва цього проєкту є унікальним, бо створили його, вивчивши та проаналізувавши різні види плитоносок, виготовлені в інших країнах. Оригінальну ідею й методологію виробничого процесу остаточно затвердили на нараді, ініційованій міським головою Русланом Серпеніновим, за участі військових, де врахували їх досвід та побажання.
- Ця допомога армії стала можливою в результаті спільної налагодженої праці багатьох людей, - каже заступник міського голови Володимир Міщеня.- Активність і небайдужа позиція членів виконкому та депутатів міськради сприяла виділенню коштів і прийняттю рішення щодо їх використання. Працівники міської ради, закладів освіти та культури громади взяли суттєву участь в процесі організації пошиття плитоносок та закупівлі бронепластин і фурнітури. Визначну ж роль відіграють добросовісні платники податків, які наповнюють бюджет.
Велика вдячність усім причетним до цієї благородної справи за взаєморозуміння й постійну підтримку! 
Тільки разом ми щоденно пришвидшуємо ПЕРЕМОГУ!

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про схвалення змін до Програми  підтримки спортсменів, тренерів, спортивних команд Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Переходько Валентини Степанівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради дитини-сироти Диптана Дмитра Сергійовича"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Мороза Володимира Гавриловича про переведення його сина Мороза Юрія Володимировича з загальної черги квартирного обліку у позачергову"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Слободянюк Оксани Григорівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради її сина Слободянюка Дмитрія Сергійовича"

Пошук документів