, Адміністратор

ЦНАП пояснює: як оновити свої дані військовозобов'язаного

Громадяни України, які перебувають на військовому обліку, зобов’язані протягом 60 днів з 18 травня 2024 року, з дня набрання чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку» уточнити адресу проживання, номери засобів зв’язку, адреси електронної пошти (за наявності електронної пошти) та інші персональні дані у разі перебування на території України - шляхом прибуття самостійно до територіального центру комплектування та соціальної підтримки за місцем перебування на військовому обліку чи за своїм місцем проживання, або до Центру надання адміністративних послуг, або через електронний кабінет призовника, військовозобов’язаного, резервіста (за наявності).

Призовники, військовозобов’язані, резервісти матимуть змогу скористатися сервісом з оновлення персональних даних у Центрі надання адміністративних послуг Сарненської міської ради за адресою його місця розташування (вул.Демократична, 46, м. Сарни 1 поверх) або у старостинських округах Сарненської громади у адміністраторів ЦНАП, які працюють на віддалених робочих місцях.

Алгоритм оновлення даних через ЦНАП:

- Громадянин України особисто звертається із паспортом, реєстраційним номером облікової картки платника податків та мобільним телефоном (номер мобільного телефону зазначає під час прийому).

- Адміністратором ЦНАП формується заява на актуалізацію даних військовозобов’язаного.

- Заява відправляється на оброку даних до Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів.

- Після опрацювання заяви на актуалізацію даних військовозобов’язаного, надходить витяг про актуалізацію даних у Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів, працівнику ЦНАП та заявнику на електронну пошту (у разі зазначення електронної пошти у заяві), яке видається заявнику.

У витязі міститиметься інформація такого змісту:

– Ваші дані успішно оновлено або Вас не знайдено в реєстрі та вам необхідно з’явитися до районного центру комплектування та соціальної підтримки. 


Центр надання адміністративних послуг

Останні документи

Документи → Проєкти рішень чергового засідання виконавчого комітету
26 липня 2024
Про звіт щодо виконання бюджету Сарненської міської територіальної громади   за І півріччя 2024 року

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Липень
25 липня 2024
№ 158 від 24 серпня 2024 року "Про внесення змін до паспортів бюджетних програм міської ради на 2024 рік "

Документи → Проєкти рішень чергового засідання виконавчого комітету
25 липня 2024
Про розгляд заяви Погребнюк Ірини Василівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради дитини, позбавленої батьківського піклування, Гуть Олександри Миколаївни

Документи → Проєкти рішень чергового засідання виконавчого комітету
25 липня 2024
Про розгляд заяви Кабанця Максима Вадимовича про постановку його на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради

Документи → Проєкти рішень чергового засідання виконавчого комітету
25 липня 2024
Про розгляд заяви Артюшка Сергія Миколайовича про постановку його на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради

Пошук документів