, Головний редактор

№300 від 23 листопада 2022 року "Про створення та розгортання на території Сарненської міської територіальної громади «Пунктів незламності»"

С А Р Н Е Н С Ь К А   М І С Ь К А   Р А Д А

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

МІСЬКОГО ГОЛОВИ

 

 

23 листопада 2022 року                                                                                 №300

 

Про створення та розгортання

на території Сарненської міської

територіальної громади

«Пунктів незламності»

 

 

Керуючись ст. 42, 59 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання Протоколу № 14 від 18.11.2022 року позачергового засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Рівненської області, з метою вжиття невідкладних заходів з оперативного реагування на надзвичайні ситуації в умовах різкої зміни погодних умов, пониження температури повітря, для запобігання випадкам переохолодження людей:

  1. Створити на території Сарненської міської територіальної громади «Пункти незламності» та визначити відповідальних осіб, які забезпечуватимуть комунікацію з людьми та роботу пунктів згідно з додатком 1.
  2. Створити на території Сарненської міської територіальної громади резервні «Пункти незламності» та визначити відповідальних осіб, які забезпечуватимуть комунікацію з людьми та роботу пунктів згідно з додатком 2.
  3. Розгорнути з 23 листопада 2022 року на території Сарненської міської територіальної громади «Пункти незламності» згідно з додатком 1.
  4. Відповідальним особам забезпечити в «Пунктах незламності»:
  • наявність генератора, обігрівачів, твердого палива в приміщеннях з пічним опаленням, доступу до мережі Інтернет;
  • можливість для громадян обігрітися, зарядити електронні пристрої, скористатися інтернет-зв’язком, отримати інформацію про поточну ситуацію та іншу допомогу;
  • наявність продуктів харчування, води, гарячих напоїв, медичних аптечок;
  • цілодобове чергування відповідальних працівників.
  1. Покласти персональну відповідальність за забезпечення належного функціонування «Пунктів незламності» на керівників закладів, в яких вони розміщені, та забезпечити подання щотижневих графіків чергувань відповідальних працівників із зазначенням їх номерів телефонів щоп’ятниці до 14:00 координатору діяльності «Пунктів незламності».
  2. Комунальним підприємствам та закладам Сарненської міської ради:
  • забезпечити наявність у лікарнях, амбулаторіях та інших об’єктах критичної інфраструктури запас пального з розрахунку мінімум на 7 діб для забезпечення роботи генераторів, а також електроенергії, газу, твердого палива, тощо.
  1. Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації Сарненської міської ради, відділу соціально-економічного розвитку Сарненської міської ради:
  • забезпечити доведення до відома громадян інформації про адреси розгортання «Пунктів незламності» та послуг, які в них надають;
  • скласти План інформування громадян про роботу «Пунктів незламності» та про адреси мережевих магазинів, АЗС, банківських установ, закладів харчування, які працюють на альтернативному живленні в умовах відсутності мобільного та інтернет зв’язку.
  1. Координатором діяльності «Пунктів незламності» на території Сарненської міської територіальної громади визначити першого заступника міського голови Івана НАЗАРЦЯ.
  2. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

 

 

 

 

Міський голова                                                               Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

 

 

 

Прикріплені файли
300-punkti-nezlamnosti-5.doc.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень ради
15 квітня 2024
Про дострокове розірвання договорів оренди земельних ділянок, управління спадщиною на які перейшло до Сарненської міської ради  

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Квітень
15 квітня 2024
№ 81 від 12 квітня 2024 року "Про нагородження Грамотою Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
12 квітня 2024
№ від 12 квітня 2024 року "Про погодження місця розміщення та встановлення режиму роботи тимчасової пересувної споруди «Філіжанка» по вул.Широка (центральний сквер) у м.Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
12 квітня 2024
№ від 12 квітня 2024 року "Про встановлення режиму роботи тимчасової пересувної споруди «Кухоль» по вул.Широка, 35 у м. Сарни"

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Квітень
11 квітня 2024
№ 79 від 10 квітня 2024 року "Про нагородження Грамотою Сарненської міської ради"

Пошук документів