, Головний редактор

№4 від 14 січня 2022 року "Про організацію мобілізаційної підготовки та забезпечення проведення мобілізації на території Сарненської міської територіальної громади"

                                                                     

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

МІСЬКОГО ГОЛОВИ

                                                                              

14  січня 2022 року

                                                № 4

 

Про організацію мобілізаційної підготовки та

забезпечення проведення мобілізації на території

Сарненської міської територіальної громади

 

  Відповідно до  Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», розпорядження голови Сарненської районної державної адміністрації від 16.09.2021 № 298 «Про організації мобілізаційної підготовки та забезпечення проведення мобілізації на території Сарненського району», з метою забезпечення потреб держави в особливий період та  належної  організації гарантованого проведення заходів мобілізації людських і транспортних ресурсів на території Сарненської міської територіальної громади :

  1. Створити пункт збору Сарненської міської територіальної громади на базі адміністративного приміщення за адресою : м.Сарни вул. Суворова 8. Керівництво пунктом збору буду здійснювати особисто. Відповідальним за організацію роботи, утримання в готовності до використання приміщень та документації пункту збору, систем оповіщення, призначити начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та мобілізаційної роботи Сарненської міської ради Олександра СВАРИЦЕВИЧА .                            

 

  1. Відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та мобілізаційної роботи Сарненської міської ради:

       2.1.       Розробити Положення про пункт збору Сарненської міської територіальної громади,  функціональні обов’язки  посадових осіб пункту збору  та подати  на затвердження міському голові.

       2.2.       Визначити посадовий склад пункту збору Сарненської міської територіальної громади подати на затвердження міському голові.

  1. Визначити термін збору і готовності до роботи пункту збору:  у робочий та неробочий час «Ч » + 3год ( Ч – час отримання розпорядження про розгортання пункту збору).
  2. Для розгортання системи оповіщення, бази мобілізаційного розгортання та виконання заходів мобілізаційної готовності старостам старостинських округів Сарненської міської ради та керівникам підприємств, установ, організацій, незалежно від форм власності та навчальних закладів на території громади встановити сигнал «Розпорядження № 1»
  3. Для розгортання системи оповіщення, бази мобілізаційного розгортання та виконання заходів навчань, тренувань, перевірки готовності до виконання завдань за призначенням, старостам старостинських округів Сарненської міської ради та керівникам підприємств, установ, організацій, незалежно від форм власності та навчальних закладів на території громади встановити сигнал «Розпорядження № 2».
  4. Старостам старостинських округів Сарненської міської ради та керівникам підприємств, установ, організацій, незалежно від форм власності та навчальних закладів на території громади при отриманні сигналів «Розпорядження № 1»  та «Розпорядження № 2» забезпечити виділення у розпорядження Сарненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки посильних .
  5. Старостам старостинських округів Сарненської міської ради, керівникам підприємств, установ, організацій та навчальних закладів незалежно від підпорядкування та форм власності на території громади при отриманні сигналу «Розпорядження № 1» забезпечити :

-  своєчасне оповіщення військовозобов’язаних  та доставку їх до пункту збору;

-   поставку призначених транспортних засобів у час і місце, визначених зведеним нарядом.

  1. Начальнику відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та мобілізаційної роботи Сарненської міської ради щорічно до 01 грудня уточнювати порядок оповіщення населення, резервістів, військовозобов’язаних і постачальників техніки, доставки мобілізаційних ресурсів.
  2. Старостам старостинських округів Сарненської міської ради та керівникам підприємств, установ, організацій, незалежно від форм власності та навчальних закладів на території громади забезпечити своєчасну явку військовозобов’язаних по виклику до Сарненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.
  3. Відділу «Центр надання соціальних послуг»  та  старостам старостинських округів Сарненської міської ради  з моменту оголошення мобілізації не змінювати місце реєстрації громадян, які перебувають на військовому обліку.
  4.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Володимира МІЩЕНЮ.

 

 

 

Міський голова                                                                       Руслан СЕРПЕНІНОВ


Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів