, Головний редактор

№143 від 15 липня 2022 року "Про створення збірних пунктів евакуації Сарненської міської територіальної громади  "

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

МІСЬКОГО ГОЛОВИ

 

15  липня 2022 року                                                                                        № 143

 

Про створення збірних пунктів евакуації

Сарненської міської територіальної громади

 

          Відповідно до статті 33 Кодексу цивільного захисту України, постанови Кабінету Міністрів України від 30 жовтня  2013 року № 841  «Про затвердження Порядку проведення евакуації у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій» (зі змінами), керуючись  статтями 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», та з метою забезпечення планування та належного проведення евакуаційних заходів  населення в разі бойових дій внаслідок  збройної агресії Російської Федерації на території Сарненської міської територіальної громади:

 

  1. Створити на базі будинків культури та сільських клубів Управління культури, туризму, молоді та спорту Сарненської міської ради збірні пункти евакуації   Сарненської міської територіальної громади згідно списку, що додається (додаток 1).
  2. Затвердити Положення про збірний пункт евакуації Сарненської міської територіальної громади та функціональні обов’язки посадових осіб пункту ( додатки 2,3).
  3. Затвердити посадовий склад збірних пунктів евакуації Сарненської міської територіальної громади (додаток 4).
  4. Визначити термін збору і готовності до роботи збірних пунктів евакуації :

      у робочий час „Ч” + 2 год, у неробочий час „Ч” + 4 год („Ч”- час

     отримання розпорядження про розгортання збірного пункту евакуації).

  1. Відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та мобілізаційної роботи Сарненської міської ради довести до відому населення інформацію про його розподіл за відповідними збірними пунктами евакуації.
  2. Відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та мобілізаційної роботи Сарненської міської ради організувати навчання посадових осіб збірних пунктів евакуації.
  3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на голову комісії з питань евакуації Сарненської міської територіальної громади  Тараса Драганчука.

 

          Міський голова                                                             Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
143-polozhennja-vijskovij-stan.doc.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
23 квітня 2024
№ від 23 квітня 2024 року "Про затвердження подання до суду про призначення опікуна для недієздатної особи"

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Квітень
23 квітня 2024
№ 87 від 19 квітня 2024 року "Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості наданих послуг на поточний ремонт котельні адмінприміщення Люхчанської сільської ради Сарненського району Рівненської області"

Документи → Проєкти рішень ради
23 квітня 2024
Про затвердження Програми запобігання виникненню, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та протидії пожежам у природних екосистемах Сарненської міської територіальної громади на 2025 – 2027 роки

Документи → Проєкти рішень ради
23 квітня 2024
Про  затвердження  Програми  цивільного захисту населення   Сарненської міської територіальної  громади на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
23 квітня 2024
№ від 23 квітня 2024 року "Про  схвалення Програми цивільного захисту населення Сарненської міської територіальної  громади на 2025 - 2027 роки"

Пошук документів