№199 від 29 вересня 2021 року "Про створення комісії по передачі пасажирського мікроавтобусу в господарське відання комунальному підприємству «САРНИ-АРЕНА» Сарненської міської ради"
У К Р А Ї Н А
С А Р Н Е Н С Ь К А М І С Ь К А Р А Д А
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ
«09» вересня 2021 року № 199
Про створення комісії по
передачі пасажирського мікроавтобусу
в господарське відання комунальному підприємству
«САРНИ-АРЕНА» Сарненської міської ради
На виконання рішення Сарненської міської ради VІIІ скликання від 14.07.2021 року № 355 «Про передачу пасажирського мікроавтобусу в господарське відання комунальному підприємству «САРНИ-АРЕНА» Сарненської міської ради»:
- Створити комісію по передачі пасажирського мікроавтобусу бусу «Д» OPEL модель MOVANA VN1F9CCM524077316 д\н ВК 1256 АР, в господарське відання комунальному підприємству «САРНИ-АРЕНА» Сарненської міської ради, у складі:
Міщеня В.П.
Шостак Я.С.
Думніцька О.П.
Білецький М.Ф.
Кузнець О.А. |
–
–
–
–
–
|
Заступник міського голови, голова комісії; Начальник відділу управління комунальною власністю управління ЖКГ, транспорту, містобудування, архітектури та управління комунальною власністю; Начальник відділу фінансово-господарського забезпечення – головний бухгалтер; Керівник КП «Сарни-Арена» Сарненської міської ради; Головний бухгалтер КП «Сарни-Арена» Сарненської міської ради
|
- Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою, а організацію виконання покласти на заступника міського голови В. Міщеню.
Міський голова Руслан СЕРПЕНІНОВ