, Головний редактор

№6 від 25 січня 2023 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції виконуючої обов’язки Висоцького сільського голови Людмили Гури про початок переговорів з п..."

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї  О Б Л А С Т І

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

25 січня 2023 року                                                                                       № 06   

Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції виконуючої обов’язки Висоцького сільського голови Людмили Гури про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері освіти

 

 

Керуючись статтями 11, 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 5 Закону України «Про співробітництво територіальних громад», на підставі розпорядження Сарненського міського голови від 30.12.2022 № 358 «Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції в.о. Висоцького сільського голови Людмили Гури про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері освіти», виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В:

 

  1. Затвердити попередній висновок стосовно відповідності інтересам та потребам Сарненської міської територіальної громади пропозиції виконуючої обов’язки Висоцького сільського голови Людмили Гури від 07.12.2022 № 1251/02-22 про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад, а саме: між Висоцькою сільською територіальною громадою та Сарненською міською територіальною громадою у сфері освіти у формі делегування Сарненській міській територіальній громаді виконання одного чи декількох завдань з передачею їй відповідних ресурсів (додається).
  2. Управлінню освіти Сарненської міської ради забезпечити надання на сесію Сарненської міської ради проєкту рішення про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Володимира МІЩЕНЮ.

 

 

 

Міський голова                                                                        Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
06-osvita-poperednij-visnovok-propozicija-visock.docx.docx

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів