, Головний редактор

№471 від 24 вересня 2021 року "Про передачу основного засобу з балансу Сарненської міської ради на баланс та в оперативне управління Сваринівській гімназії Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області"

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

 

24 вересня 2021 року 

                                                  № 471

 

Про передачу основного засобу з балансу

Сарненської міської ради на баланс та в оперативне

управління Сваринівській гімназії Сарненської міської

ради Сарненського району Рівненської області




Відповідно до статті 137 Господарського кодексу України,  статей 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями міської ради, міська рада
 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Передати основний засіб, мотокосу FS55 в кількості 1 шт., вартість якої 5699,00 грн. на баланс та в оперативне управління Сваринівській гімназії Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області.
  2. Сарненській міській раді оформити акт приймання-передачі основного засобу, вказаного в пункті 1 цього рішення, та зняти його з балансу після належного оформлення приймання - передачі.
  3. Керівнику Сваринівської гімназії Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області взяти на баланс та в оперативне управління основний засіб, зазначений у пункті 1 цього рішення.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з економічних питань, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства та інвестиційного розвитку (М’якішев І.Ф.), а організацію виконання – на заступників міського голови – Міщеню В.П. та Драганчука Т.М.

 

 

Міський голова                                                                    Руслан СЕРПЕНІНОВ       

Прикріплені файли
№471 від 24 вересня 2021 року "Про передачу основного засобу з балансу Сарненської міської ради на баланс та в оперативне управління Сваринівській гімназії Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області".doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень ради
29 березня 2024
Про надання дозволу на розроблення детального плану території

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Пошук документів