, Головний редактор

№484 від 24 вересня 2021 року "Про передачу індивідуально визначеного майна з балансу управління освіти Сарненської міської ради на баланс та в оперативне управління Яринівській гімназії Сарненської міської ради"

Р І Ш Е Н Н Я 

 


 24 вересня 2021 року                                                          №484
 

Про передачу індивідуально визначеного майна з

балансу управління освіти Сарненської міської ради

на баланс та в оперативне управління

Яринівській гімназії Сарненської міської ради
 
 

            Розглянувши звернення управління освіти Сарненської міської ради, з метою ефективної роботи Яринівської гімназії Сарненської міської ради, яка перебуває на самостійному веденні бухгалтерського обліку з 01.04.2021р., керуючись статтею 137 Господарського кодексу України, статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями міської ради, міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Передати індивідуально визначене майно, зазначене в додатку до цього рішення, з балансу управління освіти Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області на баланс та в оперативне управління Яринівській гімназії Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області.
  2. Уповноважити управління освіти Сарненської міської ради створити комісію з прийому – передачі майна та затвердити  акти прийому – передачі.
  3. Управлінню освіти Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо передачі на баланс та в оперативне управління Яринівській гімназії Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області індивідуально визначеного майна, зазначеного у додатку до цього рішення.
  4. Директору Яринівської гімназії Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області взяти на баланс та у оперативне управління індивідуально визначене майно, зазначене у додатку до цього рішення.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію міської ради з економічних питань, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства та інвестиційного розвитку (І. Ф. М`якішев) та заступника міського голови Володимира Міщеню.

 

 

 

Міський голова                                                                   Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
Додаток до рішення Сарненської міської ради від 24 вересня 2021 р. № 484.xlsx

Останні документи

Документи → Проєкти рішень ради
15 квітня 2024
Про дострокове розірвання договорів оренди земельних ділянок, управління спадщиною на які перейшло до Сарненської міської ради  

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Квітень
15 квітня 2024
№ 81 від 12 квітня 2024 року "Про нагородження Грамотою Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
12 квітня 2024
№ від 12 квітня 2024 року "Про погодження місця розміщення та встановлення режиму роботи тимчасової пересувної споруди «Філіжанка» по вул.Широка (центральний сквер) у м.Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
12 квітня 2024
№ від 12 квітня 2024 року "Про встановлення режиму роботи тимчасової пересувної споруди «Кухоль» по вул.Широка, 35 у м. Сарни"

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Квітень
11 квітня 2024
№ 79 від 10 квітня 2024 року "Про нагородження Грамотою Сарненської міської ради"

Пошук документів